Maxi89
Fanka BB :)
Jesteś bardzo dzielna! Oby tak dalej. My tu na Ciebie czekamy!Jeszcze w szpitalu. Jakoś się trzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś bardzo dzielna! Oby tak dalej. My tu na Ciebie czekamy!Jeszcze w szpitalu. Jakoś się trzymam
Jesteś bardzo dzielna! Oby tak dalej. My tu na Ciebie czekamy!
[emoji8][emoji8]
Niestety po łyżeczkowaniu będę musiała odczekać ze 3 miesiące [emoji53]
Tsh8,5 miałam, z tego co mi endokrynolog tłumaczył to startuje się zawsze od najniższej dawki i robi badania co miesiąc tsh żeby sprawdzić czy dawka jest ok. Ja zaczęłam brać letrox 50 po miesiącu tsh spadło do 1,87 za miesiąc zrobiłam znowu i było już 3 więc zwiększyłam dawkę do 75 i w kwietniu wynik był 1,86 a teraz robiłam w poniedziałek i jest 1,47.wiec dawka jest już dobrze dobrana, wczoraj endo powiedziała że można śmiało starać się o dziecko i wrócić jak zajde w ciążę bo być może trzeba będzie wtedy dawkę zmienić.Dziękuję za odpowiedź długo zeszło zanim tsh spadło do odpowiedniego poziomu ? Z jakiego wyniku startowałas?
Domyślilam się. Ja kochana po porodzie musiałam czekać minimum pół roku i myślałam, że nie wytrzymam tak długo, to było jak wyrok. Prawda jest taka, że czas bardzo szybko minął. Musiałam poprawić morfo i inne wyniki i okazało się, że pół roku minęło. Szybko zleci! Zobaczysz![emoji8][emoji8]
Niestety po łyżeczkowaniu będę musiała odczekać ze 3 miesiące [emoji53]
Dostałam jeden @ jakoś po 30dniach taki krwotoczny bym to nazwała zużywałam po 2ooakowania podpasek w ciągu dnia a później wcale mi zanikł wiec bardzo się wydłużyło wszystko. Od stycznia biorę duphaston i teraz się wszystko reguluje, ale mam wrażenie że coś nie tak jest u mnie z owu bo nie mam w ogóle tego plodnego sluzu kiedyś był normalnie a teraz cały cykl mam taki biały kremowy, testy owu też jakoś chyba niespecjalnie wskazują że ta owulacja w ogóle jest. Czekam na wizytę u gin bo już 2razy mi przekładali teraz mam niby 29.05. Może to przez ten duphaston nie ma tej owulacji sama nie wiem co myśleć.Ale przedłużył się cykl czy skręcił? Ja właśnie jestem w trakcie pierwszego po poronieniu czekam na okres Ale już widzę że nie jest tak jak wczensiej . Zawsze bolały piersi ,gromadziala mi się woda A teraz nic A nic
U mnie termin @ też za dwa dni. Testowalam wczoraj rano i biel, ale to był dopiero 11dpo, więc nie tracę nadziei. Mleczny śluz pojawił się u mnie dziś, ponadto mega bolą mnie piersi, całe, nie tylko sutki. I ból brzucha jakby na @, więc to może być tak naprawdę wszystko ale testuję znowu nie wcześniej niż w weekendU mnie dokładnie tak samo. 2 dni do @ i dzisiaj biel bieli skusił mnie do testowania wczorajszy wylew mlecznego śluzu
No ogórkowa to był mój owulacyjny przysmak również [emoji854]
Dobra to kiedy jesc ta ogorkowa dokladnie?[emoji41][emoji41][emoji41]