reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam to samo! W którym tygodniu teraz poronilas ? Ja w 5 i od tygodnia mam ciągnięcia kłucie A już minęły 3 tygodnie

5+0 zaczęłam krwawić. I cały czas bóle z prawej strony, w okolicy jajnika, ciągnięcia, mam mdłości cały czas, a beta była juz 5+2 na poziomie mniej niż 5.
Jestem jeszcze przed @. Myślę że przyjdzie na początku czerwca.

Czyli miałaś dwa poronienia już?
Każdy organizm i psychika reaguje inaczej:) po 1 łyżeczkowaniu chcieliśmy dać czas a i też chyba organizm nie był gotowy bo dopiero w 4 cyklu od zabiegu zaszłam. Niestety też ciąża nieudana.. Ta aktualna była sporym zaskoczeniem bo nie spodziewalam się ze tak szybko się uda :D chociaż na kontroli lekarz spr na usg że jest ok:) także to indywidualna sprawa a fakt faktem to co napisałaś, że samo endometrium szybko się regeneruje :) zostaje kwestia hormonów i własnej psychiki

Ps a co lekarz to opinia [emoji14] ja byłam u 3, z wieloma rozmawiałam to mówili że jeśli emocjonalnie czuje się dobrze to nie ma sensu czekać. Także jak ktoś chce i jest gotowy to niech próbuje

Każdy organizm i psychika reaguje inaczej:) po 1 łyżeczkowaniu chcieliśmy dać czas a i też chyba organizm nie był gotowy bo dopiero w 4 cyklu od zabiegu zaszłam. Niestety też ciąża nieudana.. Ta aktualna była sporym zaskoczeniem bo nie spodziewalam się ze tak szybko się uda :D chociaż na kontroli lekarz spr na usg że jest ok:) także to indywidualna sprawa a fakt faktem to co napisałaś, że samo endometrium szybko się regeneruje :) zostaje kwestia hormonów i własnej psychiki

Ps a co lekarz to opinia [emoji14] ja byłam u 3, z wieloma rozmawiałam to mówili że jeśli emocjonalnie czuje się dobrze to nie ma sensu czekać. Także jak ktoś chce i jest gotowy to niech próbuje
A co było z was problemem?

Widziałam, że jesteś na grudniowych mamach, to świetnie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Nie wiem jak to jest ale test jakby pozytywny raczej może w końcu Ci się udało? [emoji7] ile masz do @?
Ja jestem w 13dc i wczoraj przyjęłam ovitrelle. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test (żeby chociaż sobie popatrzeć jak wyglądają II kreski). Zawsze myślałam, że po zastrzyku to będę miała mocne krechy a nie takiego bladziocha...

Czyli miałaś dwa poronienia już?
Tak i rozmawiałam z super genetykiem z Łodzi i to on po drugim powiedział, że najgorszym niesprzymiezencem kobiety jest czas. Że nie ma co odwlekac bo czesto i tak pojawiają się różne problemy po drodze... Więc jeśli się wszystko zagoi a Ty bedziesz się dobrze czuła psychicznie to walcz i starajcie się:) dobrze porobić sobie testy na te wszystkie mutacje bo możliwe, że później też Cie wrzucą na acard. Trzymam kciuki. Jak się czujesz?

Czuje się dobrze [emoji846]
Tak i rozmawiałam z super genetykiem z Łodzi i to on po drugim powiedział, że najgorszym niesprzymiezencem kobiety jest czas. Że nie ma co odwlekac bo czesto i tak pojawiają się różne problemy po drodze... Więc jeśli się wszystko zagoi a Ty bedziesz się dobrze czuła psychicznie to walcz i starajcie się:) dobrze porobić sobie testy na te wszystkie mutacje bo możliwe, że później też Cie wrzucą na acard. Trzymam kciuki. Jak się czujesz?

reklama
Do góry