Smerfetka94
Fanka BB :)
Z tego co sie dowiedzialam to bardzo dobry specjalista. Bede probowac umowic sie jeszcze do krakowa.To idź do innego, bo to serio jest mega niepokojące.
Zalezy mi wlasnie na nim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co sie dowiedzialam to bardzo dobry specjalista. Bede probowac umowic sie jeszcze do krakowa.To idź do innego, bo to serio jest mega niepokojące.
Dziękuję za odpowiedź długo zeszło zanim tsh spadło do odpowiedniego poziomu ? Z jakiego wyniku startowałas?Ginekolog wystawi normalnie receptę, przynajmniej u mnie tak było. Później zapisałam się do endo ale ja miałam dużo większy wynik
Mi cykl wydłużył się do 30 / 31 dni, wcześniej 27 dni z zegarkiem w ręku...Ale przedłużył się cykl czy skręcił? Ja właśnie jestem w trakcie pierwszego po poronieniu czekam na okres Ale już widzę że nie jest tak jak wczensiej . Zawsze bolały piersi ,gromadziala mi się woda A teraz nic A nic
Mi cykl wydłużył się do 30 / 31 dni, wcześniej 27 dni z zegarkiem w ręku...
Nie wiem, przez wirusa dawno nie sprawdzałam. Mialam ostatnio też inne problemy. Ale dziś idę do gina to go zapytam o te tsh może zleci mi badanieI jak teraz masz wynik?
3dc 36 cyklu. Kupiłam ovarin, olej z wiesiołka a w paczkomacie czekają testy owulacyjne. Od kilku dni piję mielony len. Ale podpowiedzcie mi kobietki co zrobić pomoże na słabe endometrium? Ostatnio moje @ to bardziej większe plamienia trwające 3-4 dni.
Ja w udanym cyklu łykałam 2x dziennie magnez i 2x dziennie omege 3. Poprawiają endometrium. Do tego możesz czerwone wytrawne wino, migdały, suszone morele, ananas jest na topie podobno [emoji6]
Ja ogórkowa polecam jeszcze! [emoji23][emoji23]