reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć wszystkim, u mnie 35 dc i okresu nie widać, to mój 30 cykl starań i jestem już zmęczona... Mam cichą nadzieję, mimo negatywnego testu sprzed dwóch dni,wiec znowu wysłałam męża po test :p on z tymi moimi ciążami urojonymi co miesiąc ma przekichane :D nie siusiałam od 6 rano, więc chyba test wyjdzie wiarygodny :p trzymajcie kciuki, bo jak tym razem nie wyjdzie, to odpuszczam sobie to moje staranie :(

reklama
Cześć, ja właśnie odebrałam wyniki tsh i wyszło mi 3,112... chyba warto go trochę zbić :/ tylko nie wiem umawiać się do gino normalnie czy gdzieś indziej ? U mnie w okolicy o gino-endokrynologa ciężko
Ginekolog wystawi normalnie receptę, przynajmniej u mnie tak było. Później zapisałam się do endo ale ja miałam dużo większy wynik😉

Dzieki :)
Ja miałam dopiero od kolejnego cyklu brać duphaston, ale zobaczę co powie lekarz ;)
Ja miałam dwa miesiące temu biochemiczna +-5tydz. Po odstawieniu Duphastonu na trzeci dzień przyszła @. Następny miesiąc co do dnia ;) więc u mnie jak najbardziej się uregulowało.

Ja poroniłam w 9tc, i do dziś nie wróciło wszystko jak powinno. A minelo już 8miesiecy.
Ale przedłużył się cykl czy skręcił? Ja właśnie jestem w trakcie pierwszego po poronieniu czekam na okres Ale już widzę że nie jest tak jak wczensiej . Zawsze bolały piersi ,gromadziala mi się woda A teraz nic A nic

reklama
Ale przedłużył się cykl czy skręcił? Ja właśnie jestem w trakcie pierwszego po poronieniu czekam na okres Ale już widzę że nie jest tak jak wczensiej . Zawsze bolały piersi ,gromadziala mi się woda A teraz nic A nic
Ja po poronieniu wszystko mialam regularnie.
Jedynie przed @ bol piersi zanikl a bolaly jedynie sutki.
A w tym cyklu nie dosc ze sutki to i cale piersi...

Do góry