reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej 😊 mam pytanie jeśli ostatnio poronilam to kiedy mam się spodziewać następnej miesiączki? Dzień miesiączki jest traktowany jako pierwszy dzień krwawienia poronnego?
Miałaś zabieg łyżeczkowania czy samoistnie?
U mnie zabieg łyżeczkowania 20 grudnia, później 2-3 tyg oczyszczanie i krwawienie i 20 stycznia pierwszy dzień miesiączki po zabiegu.

reklama
Dziewczyny to mój pierwszy cykl z testami owu, czy to juz pozytyw? Jestem w 16dc. Akurat siedzę w pracy i wrócę rano, przytulanki były dziś o 17, test wykonany przed chwilą czyli o 23, myślicie żeby poprawić seksy rano czy zrobić test np jeszcze kolo 15 bo wtedy odeśpie nocke i wtedy przytulanki ?
Wg mnie wynik testu jest negatywny. Druga kreska jest bledsza od kontrolnej, a żeby był pozytyw musi być tak samo ciemna lub bardziej od kontrolnej. Myślę, że powinnaś zrobić jutro kolejny test. Jeśli chodzi o seks to może i rano i po odespaniu nocki. Twoja decyzja.

Dziewczyny to mój pierwszy cykl z testami owu, czy to juz pozytyw? Jestem w 16dc. Akurat siedzę w pracy i wrócę rano, przytulanki były dziś o 17, test wykonany przed chwilą czyli o 23, myślicie żeby poprawić seksy rano czy zrobić test np jeszcze kolo 15 bo wtedy odeśpie nocke i wtedy przytulanki ?
Test jest negatywny. Jak ta jasna kreska bedzie taka jak ta druga albo ciemniejsza wtrdy bedzie pozytyw i owulacja nastapi miedzy 24 a 48h

Ja i wiele wiele innych 😊 jestem calyczas w kontakcie z jedna dziewczyna nawet i piszemy sobie. Wlasnie poznalysmy sie w ten sposob ze pytalam czy ktoras zaszla od razu po biochemicznej 😅 ona teraz 18 tydzien ja zaraz zaczynam 11. O nawet tutaj na forum od nas z grudniowych odeszla jakis czas temu dziewczyna i pisalam do niej zeby sie nie zalamywala i starala od razu bo bardzo wiele dziewczyn od razu zachodzi i wyobraz sobie ze po miesiacu napisala do mnie ze mialam racje i zaszla od razu 😅 slyszalam wiele opini ze po biochemicznej organizm jest nastawiony na ciaze...jak widac w wielu przypadkach sie sprawdzilo 🤗 powodzonka i jak juz bedziesz cos wiedziec oznacz mnie koniecznie ❤
No brzmi to pięknie ❤ fajnie by było. A ta dziewczyna która była na grudniowych straciła i już jest w ciąży? Bo ja właśnie też byłam na grudniowych . Jak się uda to Cię oznacze😊
Mi lekarz niby kazał czekać 3 mieiace Ale nie miałam zabiegu więc w sumie nie wiem po co .

No brzmi to pięknie ❤ fajnie by było. A ta dziewczyna która była na grudniowych straciła i już jest w ciąży? Bo ja właśnie też byłam na grudniowych . Jak się uda to Cię oznacze😊
Mi lekarz niby kazał czekać 3 mieiace Ale nie miałam zabiegu więc w sumie nie wiem po co .
To dziwne że kazał czekać. Dziewczyny po samoistnym próbowały od razu.
Powodzenia w staraniach :)

Hej ,
Ostatni okres 8.04 , przytulanki co drugi dzień przez cały cykl. Okres spóźnia się tydzień , 3 testy wskazywały blada kreskę podobna do tej na załączniku 3 dni temu . Kilka innych negatywnych . Jutro wizyta u ginekologa . Staramy się z mężem od 3 lat, jedno poronienie półtora roku temu.

Załączniki

• 944A86F6-838D-4B70-AFEA-19E740DCD366.jpeg
    944A86F6-838D-4B70-AFEA-19E740DCD366.jpeg
    111,7 KB · Wyświetleń: 108
  • 711267E3-9C55-4B3E-976C-BC1307AE6F46.jpeg
    711267E3-9C55-4B3E-976C-BC1307AE6F46.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 107
Hej ,
Ostatni okres 8.04 , przytulanki co drugi dzień przez cały cykl. Okres spóźnia się tydzień , 3 testy wskazywały blada kreskę podobna do tej na załączniku 3 dni temu . Kilka innych negatywnych . Jutro wizyta u ginekologa . Staramy się z mężem od 3 lat, jedno poronienie półtora roku temu.
A beta?

reklama
Do góry