Kallinea90
Fanka BB :)
To owulacyjny?Zrobiłam przed chwilą... [emoji87]Zobacz załącznik 1115386
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To owulacyjny?Zrobiłam przed chwilą... [emoji87]Zobacz załącznik 1115386
Ja też od roku się staram. Odpuścić nie mogę bo nie rosną pęcherzyki a później muszę brać dupka bo nie dostanę @ i naczej co 2 miesiące by była... Jak odpuszczę to mogę zapomnieć o dziecku...Nie mogę się zająć czymś innym bo jak nie wezmę czegoś na pęknięcie i idę na żywioł to potem się bujam z 5 centymetrowymi torbielami. Więc odpuszczanie u mnie nie wchodzi w grę
A widzisz! Czyli jednak! SuperZrobiłam przed chwilą... [emoji87]Zobacz załącznik 1115386
Dziwne, Ja bym dziś podzialala tak czy tak dla pewnościCześć. Czy któraś miała taka sytuację? Test paskowy od 3 dni pokazuje mi owulacje a clearblue brak owulacji. I bądź tu mądrą Dziś zrobiłam testy z tej samej próbki moczu. Owulacji spodziewałam się 8-9 maja. Zobaczymy co będzie dalej. To mój pierwszy testowy miesiąc
Taki jest planDziwne, Ja bym dziś podzialala tak czy tak dla pewności
Eh wyc się chce
Nie mogę się zająć czymś innym bo jak nie wezmę czegoś na pęknięcie i idę na żywioł to potem się bujam z 5 centymetrowymi torbielami. Więc odpuszczanie u mnie nie wchodzi w grę
Czy każdej z was partner/mąż miał badanie nasienia przy problemach z zajściem?? Mój mąż nie miał, i tylko raz przypadkowa lekarka powiedziała, że powinien sobie zbadac mimo, że mam PCOS i wszycy pozostali lekarze mówią, że to "moja wina". Teraz to nie wiem czy w ogóle jest szansa na zrobienie badania nasienia