reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie mogę się zająć czymś innym bo jak nie wezmę czegoś na pęknięcie i idę na żywioł to potem się bujam z 5 centymetrowymi torbielami. Więc odpuszczanie u mnie nie wchodzi w grę :)
Ja też od roku się staram. Odpuścić nie mogę bo nie rosną pęcherzyki a później muszę brać dupka bo nie dostanę @ i naczej co 2 miesiące by była... Jak odpuszczę to mogę zapomnieć o dziecku...

Cześć. Czy któraś miała taka sytuację? Test paskowy od 3 dni pokazuje mi owulacje a clearblue brak owulacji. I bądź tu mądrą :) Dziś zrobiłam testy z tej samej próbki moczu. Owulacji spodziewałam się 8-9 maja. Zobaczymy co będzie dalej. To mój pierwszy testowy miesiąc ;)

Załączniki

• IMG_20200505_095600.jpg
    IMG_20200505_095600.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 99
Cześć. Czy któraś miała taka sytuację? Test paskowy od 3 dni pokazuje mi owulacje a clearblue brak owulacji. I bądź tu mądrą :) Dziś zrobiłam testy z tej samej próbki moczu. Owulacji spodziewałam się 8-9 maja. Zobaczymy co będzie dalej. To mój pierwszy testowy miesiąc ;)
Dziwne, Ja bym dziś podzialala tak czy tak dla pewności 😁

Czy każdej z was partner/mąż miał badanie nasienia przy problemach z zajściem?? Mój mąż nie miał, i tylko raz przypadkowa lekarka powiedziała, że powinien sobie zbadac mimo, że mam PCOS i wszycy pozostali lekarze mówią, że to "moja wina". Teraz to nie wiem czy w ogóle jest szansa na zrobienie badania nasienia

Czy każdej z was partner/mąż miał badanie nasienia przy problemach z zajściem?? Mój mąż nie miał, i tylko raz przypadkowa lekarka powiedziała, że powinien sobie zbadac mimo, że mam PCOS i wszycy pozostali lekarze mówią, że to "moja wina". Teraz to nie wiem czy w ogóle jest szansa na zrobienie badania nasienia

Mój nie miał, ale jeżeli kolejne 3 cykle będą nieudane to zapisujemy się na badanie.. tak często się o tym nie mówi, ale w 50% to przez niedomagajace plemniki są takie problemy z zajściem.. uważam, ze warto to zbadać, jezeli staracie się już jakiś czas 😊

reklama
Dziewczyny u mnie dzisiaj klapa.. chciałam rano zrobić test strumieniowy babyboom.. na ulotce było napisane żeby trzymać pod strumieniem 5 sek. i tak tez zrobiłam, ale chyba trzymałam za krótko, bo w ogóle nie widziałam jak ten mocz idzie po pasku, a potem pojawiła się delikatna linia kontrolna.. czy któraś miała tak kiedyś z tymi testami?

Do góry