reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mega szczęśliwa zaczęłam obmyślać jak powiedzieć M i się kurka obudziłam. Walnęło mnie to mega bo byłam pewna ze to Real. A w realu wlasnie dobiega 5 minuta testu i biel. Także moje panie niestety kolejny miesiąc nie wyszedł. Przykro mi bardzo :(
Też tak mam. Wczoraj miałam po raz pierwszy robić test ciążowy i oczywiście miałam podobny sen, taka szczęśliwa się obudziłam i w podskokach do łazienki poleciałam a tam biel... Dzisiaj też biel

reklama
Jest?
IMAG1057.jpeg

Czytam teraz o Waszych snach i tej nocy miałam bardzo podobny 🙄
Plamiłam od 2go maja aż do dziś rano, nakręciłam się w nocy chyba i siadło mi na psychike, że może jednak ciąża tylko owu później i że może zagnieżdżanie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ i śniło mi się, że wstałam i lecę do WC, robię test a tam 2 kreski 🤭 i już dylemat, że przecież na grillu piłam piwo, co ja narobiłam i tak się budziłam potem w nocy zlana potem... Tak realny był ten sen 😲
Więc jak już wstałam faktycznie, to poleciałam zrobić tego ostatniego testa i co? I okres na maxa dostałam...

Staramy się kolejny miesiąc. Na każdą przyjdzie pora. Ale podzielam twój smutek [emoji17]
Mega szczęśliwa zaczęłam obmyślać jak powiedzieć M i się kurka obudziłam. Walnęło mnie to mega bo byłam pewna ze to Real. A w realu wlasnie dobiega 5 minuta testu i biel. Także moje panie niestety kolejny miesiąc nie wyszedł. Przykro mi bardzo :(

Kochana u mnie pierwsze dziecko po 5 latach staran i to w momencie kiedy w ogole odpuściłam stu procentach i zjadłam się czymś innym. W końcu się uda zobaczysz!:)
Nie mogę się zająć czymś innym bo jak nie wezmę czegoś na pęknięcie i idę na żywioł to potem się bujam z 5 centymetrowymi torbielami. Więc odpuszczanie u mnie nie wchodzi w grę :)

reklama
Do góry