reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mega szczęśliwa zaczęłam obmyślać jak powiedzieć M i się kurka obudziłam. Walnęło mnie to mega bo byłam pewna ze to Real. A w realu wlasnie dobiega 5 minuta testu i biel. Także moje panie niestety kolejny miesiąc nie wyszedł. Przykro mi bardzo :(
Też tak mam. Wczoraj miałam po raz pierwszy robić test ciążowy i oczywiście miałam podobny sen, taka szczęśliwa się obudziłam i w podskokach do łazienki poleciałam a tam biel... Dzisiaj też biel

reklama
Jest?
IMAG1057.jpeg

Czytam teraz o Waszych snach i tej nocy miałam bardzo podobny 🙄
Plamiłam od 2go maja aż do dziś rano, nakręciłam się w nocy chyba i siadło mi na psychike, że może jednak ciąża tylko owu później i że może zagnieżdżanie 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ i śniło mi się, że wstałam i lecę do WC, robię test a tam 2 kreski 🤭 i już dylemat, że przecież na grillu piłam piwo, co ja narobiłam i tak się budziłam potem w nocy zlana potem... Tak realny był ten sen 😲
Więc jak już wstałam faktycznie, to poleciałam zrobić tego ostatniego testa i co? I okres na maxa dostałam...

Staramy się kolejny miesiąc. Na każdą przyjdzie pora. Ale podzielam twój smutek [emoji17]
Mega szczęśliwa zaczęłam obmyślać jak powiedzieć M i się kurka obudziłam. Walnęło mnie to mega bo byłam pewna ze to Real. A w realu wlasnie dobiega 5 minuta testu i biel. Także moje panie niestety kolejny miesiąc nie wyszedł. Przykro mi bardzo :(

Kochana u mnie pierwsze dziecko po 5 latach staran i to w momencie kiedy w ogole odpuściłam stu procentach i zjadłam się czymś innym. W końcu się uda zobaczysz!:)
Nie mogę się zająć czymś innym bo jak nie wezmę czegoś na pęknięcie i idę na żywioł to potem się bujam z 5 centymetrowymi torbielami. Więc odpuszczanie u mnie nie wchodzi w grę :)

reklama
Do góry