Ja co miesiąc sobie wmawiam że napewno się udało a potem przychodzi miesiączka i jest załamkaŻyczę powodzenia , trzymam kciuki żeby wszystko się szczęśliwie potoczylo
reklama
Ja mam tak samo...Ja co miesiąc sobie wmawiam że napewno się udało a potem przychodzi miesiączka i jest załamka
Kallinea90
Fanka BB :)
Rozumiem Cię jak nikt i to nie tylko ja tutaj, po to jesteśmy żeby się tu wspierać nawet jak przychodzi zalamka. Bądź dobrej myśli kochanaJa co miesiąc sobie wmawiam że napewno się udało a potem przychodzi miesiączka i jest załamka
Ja miałam codziennie śluz od owulacji w udanym cyklu
Dziewczyny u mnie 6 dpo i cały czas mam "mokro". Śluz dziś jak w dni płodne. Któraś z Was też tak ma? Do tego sutki swędzą niemiłosiernie.
AnMil
Dziewczyny mam pytanie.. Dzisiaj jestem w 23 dc, 9 dpo, cykl w tym miesiącu monitorowany, lekarz stwierdził, ze pecherzyk na prawym jajniku ladnie pękł i widoczne jest ciałko żółte.. wczoraj miałam taką sytuację, ze raz jak kucnelam i szybko się podniosłam to poczułam mocne "szarpniecie/ciągniecie" właśnie w prawym jajniku, dzisiaj również siedziałam zgięta i jak szybko się podniosłam to poczułam to samo, czasami zdarzy się że odczuwam również takie dźganie np przy mocnym odkaszlnieciu.. czy to normalne?
Nadziejka90
Ja też. Mimo mocnych sygnałów ze @ się zbliża wmawiam sobie a może jednak. Boli brzuch...ciąża, bolą piersi..ciąża. Nie ważne że mam tak co miesiąc przed @. Jak przychodzi i to rozczarowanie razem z nią ale musimy wierzyć że będzie ten miesiąc gdzie te całe nasze nakręcanie nie okaże się nakręcaniem tylko II. Ściskam mocnoJa mam tak samo...
AnMil
Ja też. Mimo mocnych sygnałów ze @ się zbliża wmawiam sobie a może jednak. Boli brzuch...ciąża, bolą piersi..ciąża. Nie ważne że mam tak co miesiąc przed @. Jak przychodzi i to rozczarowanie razem z nią ale musimy wierzyć że będzie ten miesiąc gdzie te całe nasze nakręcanie nie okaże się nakręcaniem tylko II. Ściskam mocno
[/QUOTE
Kochane moje - ja jednego miesiąca miałam taką schize, ze nawet 2 dnia miesiączki zrobiłam test, bo przecież ta ciąża na pewno tam jest! Najważniejsze, to sie nigdy nie poddać - bleucoco jest najlepszym przykładem, po 13 cyklu też już się trochę poddała i co? W 14 cyklu piękne dwie grube kreseczki ☺ Trzymam za nas wszystkie ogromne kciuki - w końcu i my się doczekamy i mocno w to wierzę!
ŻyczęJa co miesiąc sobie wmawiam że napewno się udało a potem przychodzi miesiączka i jest załamka
Dziękuję za miłe słowa Ja życzę wszystkim starającym aby ten rok 2020 był szczęśliwy i udało że każdej z nas wsparcie w takich sytuacjach jest najważniejszeRozumiem Cię jak nikt i to nie tylko ja tutaj, po to jesteśmy żeby się tu wspierać nawet jak przychodzi zalamka. Bądź dobrej myśli kochana
reklama
Wesoła_Aga
@Wesoła_Aga @Smerfetka94 co u was?
U mnie do dupy... skoro pytasz. Szukam mieszkania, także już idzie grubo...
Aktualnie plamie i czekam na @.
Cześć, dawno tu mnie nie było... Jakoś mam tak, że jak tu nie zaglądam to tak dużo nie myślę o tym wszystkim... Dzisiaj jest inaczej... Dzisiaj się podłamałam... Dowiedziałam się, że koleżanka z pracy jest w ciąży... 2 miesiące im to zajęło.. A u nas rok jak odstawilam anty i kilka cykli z clo... Koło 5.05 będę testować ale pewnie i tym razem się nie udało... Już myślę, że może po prostu ja się nie nadaje i chce osiągnąć niemożliwe...
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Dziewczyny!!!! Ja zwariuje.. Ogólnie mam cykle 29 dni o dziwo owulka i testami i śluzem wypadła na 13/14 dzień cyklu.. Okres powinnam mieć dopiero 6 maja ale z ciekawości zrobiłam test dzisiaj bo coś mi nie pasuje z owulacja że tak szybko.. I teraz proszę o wasze zdanie widać coś czy nie? Dodam że nie czuję nic nowego.. Ból piersi minął a brzuch czasem kłuje ale tak delikatnie.. Chyba zrobię drugi żeby nie zwariować..
Jest cień ! też widze !
Jak się sytuacja rozwiązała??