Matko ja nigdy w zyciu tyle śluzu nie miałam...ale przed meisiaczka mam nadzieje że to bedzię dobry znak
Dzięki tez mam taka nadzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko ja nigdy w zyciu tyle śluzu nie miałam...ale przed meisiaczka mam nadzieje że to bedzię dobry znak
Co oznacza taki śluz ? 4 dni do miesiączki
Mi się udało kupić w starej cenie jeszcze obydwa tomy a przy zakupie 2 była promocja jeszcze Wyszło z przesyłką około 50 zł za sztukę. Jedna książka ma ponad 300 stron druga prawie 1000 (chyba około 800 coś takiego). Tak czy siak polecam bardzo, na każdej stronie są mega praktyczne porady W przypadku innych książek sporo tematów omijałam bo poruszały tylko teorię, którą ja znałamTeż chciałam to czytać ale cena kurde trochę wysoka jak na książki:/