reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej. U mnie również jest podejrzenie polipa endometrialnego. Ale nie przestajemy starać się o dzidziusia. I teraz pojawił się problem gdyż okres mialam dostać wczoraj a nie ma nawet najmniejszych objawów a test wyszedł negatywnie. Czy jest możliwość że okres zatrzymał się właśnie przez polipy?, 😢😭

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, czy macie plamienia przed @??
Dla mnie to stosunkowo nowe zjawisko. Miałam może 2 czy 3 razy w życiu. Wszystkie te razy już po poronieniu... lekarz powiedział mi po tym jak ostatnio mu wspomniałam, że coś takiego mam, że jeśli to pojedyńcze incydenty to na razie obserwujemy. W tym cyklu u swojego stałego ginekologa nie byłam. Monitoring robiłam u drugiej, do której chodzę tylko po skierowania i monitoring- bo na miejscu. Na pewno po @pojadę do swojego... Ale dziwią mnie te plamienia. Poprzednim razem jak dostałam do, to ból piersi już był praktycznie zerowy... dziś mimo, że dostałam plamienia piersi dalej bolą... lżej niż przez ostatnie 4 dni... no ale i tak dość mocno. Boli mnie też od godziny podbrzusze jak na @;(((
Czy u którejś z Was lekarz przyglądał się czemu te plamienia występują??

Ja nie miewałam plamień przed @.
Dopadł mnie jakoś w zeszłym roku i teraz mam je 1 - 2 dni przed okresem a potem krwawienie. Także organizm też się zmienia.

Hej. Dziewczyny u mnie sytuacja ma się następująco.. We wtorek z samego rana 31dc test biel. Ból podbrzusza i piersi.. Wczoraj objawy takie same plus plamienie dosłownie dwa razy w wc.. Dziś piersi troszkę mniej dokuczają ból brzucha raz jest raz nie.. Test dziś biel.. Byłam w wc śluz z krwią taka trochę czerwona trochę brązowa.. Tak mi bardzo przykro.. Z ryczalam się ze dwie godziny.. Dobrze ze sama jestem w domu (bo niemąż wraca jutro..) To nie muszę nikomu nic tłumaczyć. Wspiera mnie zawsze bardzo ale nie mam ochoty teraz z nikim o tym gadać twarzą w twarz.. Nie sądziłam że aż tak bardzo przeżyje rozczarowanie.. Mimo to cały czas się ludze że może jeszcze się udało... 😥😥😥😥

Gadaj ile chcesz :)

Każda porażka to nic miłego.

Starania to jak walka na poligonie w wojne. Jedzie na Ciebie armia, atakują cie, czujesz każdy strzał i atak, jedzie na ciebie czołg a ty musisz znaleźć w tym wszystkim w tym całym gównie jakiś okop do kryjówki by wyjść bez szwanku...

Gratuluję wszystkich dwóch kreseczek 😍
A ja witam się w 1 dc. 😭 Przyszła jak w zegarku 😭

U mnie to samo.

U mnie do dupy... skoro pytasz. Szukam mieszkania, także już idzie grubo...

Aktualnie plamie i czekam na @.

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Jest cień ! też widze !

Jak się sytuacja rozwiązała??
A pytałaś lekarza o przyczynę?? Wiem, że niektóre plamienia nic nie znaczą, ale są i takie, które wymagają interwencji...

Dziewczyny jak Wasze nastroje?? Moje wczorajsze plamienie po kilku h przyniosło @ :(
Dawno tak fatalnie się w trakcie miesiączki nie czułam... jestem nie do życia:( do tego pierwszy raz w życiu ból piersi nie zniknął wraz z przyjściem @ :(
Któraś tak miewa?? 🤔

reklama
Do góry