reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny mam pytanie.. Dzisiaj jestem w 23 dc, 9 dpo, cykl w tym miesiącu monitorowany, lekarz stwierdził, ze pecherzyk na prawym jajniku ladnie pękł i widoczne jest ciałko żółte.. wczoraj miałam taką sytuację, ze raz jak kucnelam i szybko się podniosłam to poczułam mocne "szarpniecie/ciągniecie" właśnie w prawym jajniku, dzisiaj również siedziałam zgięta i jak szybko się podniosłam to poczułam to samo, czasami zdarzy się że odczuwam również takie dźganie np przy mocnym odkaszlnieciu.. czy to normalne? 😑

Ja mam tak samo...
Ja też. Mimo mocnych sygnałów ze @ się zbliża wmawiam sobie a może jednak. Boli brzuch...ciąża, bolą piersi..ciąża. Nie ważne że mam tak co miesiąc przed @. Jak przychodzi i to rozczarowanie razem z nią 😭 ale musimy wierzyć że będzie ten miesiąc gdzie te całe nasze nakręcanie nie okaże się nakręcaniem tylko II. Ściskam mocno 🤗

Ja też. Mimo mocnych sygnałów ze @ się zbliża wmawiam sobie a może jednak. Boli brzuch...ciąża, bolą piersi..ciąża. Nie ważne że mam tak co miesiąc przed @. Jak przychodzi i to rozczarowanie razem z nią 😭 ale musimy wierzyć że będzie ten miesiąc gdzie te całe nasze nakręcanie nie okaże się nakręcaniem tylko II. Ściskam mocno 🤗
[/QUOTE

Kochane moje - ja jednego miesiąca miałam taką schize, ze nawet 2 dnia miesiączki zrobiłam test, bo przecież ta ciąża na pewno tam jest! 🙈 Najważniejsze, to sie nigdy nie poddać - bleucoco jest najlepszym przykładem, po 13 cyklu też już się trochę poddała i co? W 14 cyklu piękne dwie grube kreseczki ☺ Trzymam za nas wszystkie ogromne kciuki - w końcu i my się doczekamy i mocno w to wierzę!

Ja co miesiąc sobie wmawiam że napewno się udało a potem przychodzi miesiączka i jest załamka🙄
Życzę
Rozumiem Cię jak nikt i to nie tylko ja tutaj, po to jesteśmy żeby się tu wspierać nawet jak przychodzi zalamka. Bądź dobrej myśli kochana 😚
Dziękuję za miłe słowa 😚 Ja życzę wszystkim starającym aby ten rok 2020 był szczęśliwy i udało że każdej z nas🤗 wsparcie w takich sytuacjach jest najważniejsze 🙂

reklama

U mnie do dupy... skoro pytasz. Szukam mieszkania, także już idzie grubo...

Aktualnie plamie i czekam na @.

Cześć, dawno tu mnie nie było... Jakoś mam tak, że jak tu nie zaglądam to tak dużo nie myślę o tym wszystkim... Dzisiaj jest inaczej... Dzisiaj się podłamałam... Dowiedziałam się, że koleżanka z pracy jest w ciąży... 2 miesiące im to zajęło.. A u nas rok jak odstawilam anty i kilka cykli z clo... Koło 5.05 będę testować ale pewnie i tym razem się nie udało... Już myślę, że może po prostu ja się nie nadaje i chce osiągnąć niemożliwe...

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Dziewczyny!!!! Ja zwariuje.. Ogólnie mam cykle 29 dni o dziwo owulka i testami i śluzem wypadła na 13/14 dzień cyklu.. Okres powinnam mieć dopiero 6 maja ale z ciekawości zrobiłam test dzisiaj bo coś mi nie pasuje z owulacja że tak szybko.. I teraz proszę o wasze zdanie widać coś czy nie? 😮😮😮 Dodam że nie czuję nic nowego.. Ból piersi minął a brzuch czasem kłuje ale tak delikatnie.. Chyba zrobię drugi żeby nie zwariować..

Jest cień ! też widze !

Jak się sytuacja rozwiązała??

Do góry