Qwertyy77
Fanka BB :)
4.45..A mój przestał boleć... Myślałam, że się rozkręci a tu znów cisza.
No nic pobudka o 5 rano i minie niedzielka w pracy. Ktoś też wstaje o nieludzkiej porze??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4.45..A mój przestał boleć... Myślałam, że się rozkręci a tu znów cisza.
No nic pobudka o 5 rano i minie niedzielka w pracy. Ktoś też wstaje o nieludzkiej porze??
O, też często miałam biegunki na początku ciąży, może to te hormony?ja wczoraj aż się skręcałam tak mnie jelita bolały. mega się bałam że ronię albo coś. ale okazało się to potężną biegunką więc może coś z tymi biegunkami jest
Ja widzęDziewczyny czy tutaj jest druga kreska? 1 marca ostatni @.
Hmm. Albo sie rozkreci albo jest bobo. Mnie lekarka od razu na wizycie pytala czy mialam jakies brazowe upławy albo cos
Wino to nie wiem, ananas pomaga na zagnieżdżenie . Też jadłam i się udałoWino, ananas? Na coś konkretnie czy dla smaku. Chyba nie jestem w temacie [emoji51]
Na razie czekaj, może to dobry znakDziewczyny myślałam ze to okres a to jakieś brązowe upławy. Jest ich mało. Pierwszy raz mam. Os takiego bo u mnie okres zaczyna się tak jakby ktoś kran odkręcił. Czy mam się tym martwić?
Czasem we wczesnej ciąży jest tak, że w czasie spodziewanej @ jest lekkie plamienie, ale @ się nie rozkręca . To nie ma nic wspólnego z zagnieżdżeniem.Nie No robiłam test wczoraj. Poza tym
Dzie 14/15 dni od owu wiec triche pozno za zagnieżdżenie - to już czas na okres. Jajniki bolą jak szalone a okresu brak tylko te brązowe upławy i teraz już nic nie ma ale brzuch boli.