Ragda
Fanka BB :)
Ja jadlam i morele i ananasa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś dziewczyny termin okresu, ale nie przyszedł Nic nie boli. Nic nie czuję. Temperatura nie spadła.
Nie chce testować dziś ani jutro. Boję się tej bieli. Poczekam czy się spóźni.
Ja też muszę zacząć [emoji123][emoji57]Ja jadlam i morele i ananasa
Mnie czasem zamdli w żołądku a tak to chyba nic mi nie dolega [emoji2368] no jeszcze mam napady głodu [emoji23]Ale mnie dziewczyny mdlosci męczą, na żołądku też tak dziwnie, leze caly dzien nie mam totalnie sily. Wymiotowac sie chce a jednak nie dam rady...fatalnie sie dzis czuje...myslalam ze to pozniej takie rzeczy a nie z samiutkiego początku...nie wiem czy to już reakcja na hormony czy nie...
Czy ananas ma cos w związku ze staraniem? Moze glupie pytanie ale slyszalam juz ktorąs panią że je ananasa pr
Mialam to samo pytac [emoji23] a podobno w dzien przed i w dzien owulacji dobrze zjesc grejfruta podobno sprawia ze ph pochwy jest bardzoej przyjazne dla plemnikow. Ja wlasnie w tym cyklu tak zrobilam [emoji28][emoji16]
Dopiero pierwszy raz próbuje z tym ananasem więc nie wiem czy to coś daje [emoji14] Ale próbuję już wszystko co się da [emoji1745] a winko tak dla przyjemności bardziejWino, ananas? Na coś konkretnie czy dla smaku. Chyba nie jestem w temacie [emoji51]
Czekać na razie albo sie rozkręci @ albo cos innegoDziewczyny myślałam ze to okres a to jakieś brązowe upławy. Jest ich mało. Pierwszy raz mam. Os takiego bo u mnie okres zaczyna się tak jakby ktoś kran odkręcił. Czy mam się tym martwić?
Jm
Czekać na razie albo sie rozkręci @ albo cos innego
Dziewczyny myślałam ze to okres a to jakieś brązowe upławy. Jest ich mało. Pierwszy raz mam. Os takiego bo u mnie okres zaczyna się tak jakby ktoś kran odkręcił. Czy mam się tym martwić?