reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Skontroluje ale boje się bo ja choruje na epilepsję, dodatkowy stres spowoduje u mnie atak który nie jest przyjemny. Dziękuję za troskę w każdej postaci 😘
Tu jakaś dziewczyna pisała, że normalnie miesiączkowała, a przynajmniej tak to wyglądało, a była w ciąży. Nie pamietam kto to był 🙁 faktycznie lepiej sprawdzić bo te testy są bardzo wyraźne. Nie martw się kochana na zapas 😘

reklama
No krechy są jak nic. Jak wcześniej miałas okres to trzeba sprawdzić co tam się zadziało. Ja trzymam kciuki mocno żeby to była ciąża. Była u nas tu dziewczyna która miała okres normalny a okazało się że jest w ciąży.
Teraz doczytałam, że już to napisałaś 😀

Tu jakaś dziewczyna pisała, że normalnie miesiączkowała, a przynajmniej tak to wyglądało, a była w ciąży. Nie pamietam kto to był 🙁 faktycznie lepiej sprawdzić bo te testy są bardzo wyraźne. Nie martw się kochana na zapas 😘
Była była. Ola tylko nicku nie pamiętam. Też niby okres miala w grudniu a się okazało, że to było tylko krwawienie jakieś dziwne a nie okres i w ciąży była 😃

Myślisz że może być za duża czułość? Miejmy nadzieję heh
A co do testów. Jakie polecacie testy które są właśnie bardzo czule?
Za mała czułośc, bo wykrywa od betaHCG w moczu od 25, a moglby wykrywac juz od 10 :D Czytalam sporo historii, ze dopiero kilka dni po terminie @ test domowy byl pozytywny, wiec wszystko jest mozliwe :) Ewentualnie zostaje jeszcze beta z krwi😊 Co do testow tez chetnie sie dowiem! Stosowalam moze ze 2 razy w ciagu 14 cykli 😂Uzywalam tylko tych fioletowych z Rossmanna no ale ja nie bylam w ciazy wiec trudno mi sie wypowiedziec.

Ogolnie to chyba jakies bobotesty sa od 10, nord test tez ma 10, pink plytkowy. Ja znam te 3 apteczne. Ale czy są wiarygodne ? Zdania są baaardzo podzielone. Mi pink pokazal prawde, ale jest duzo osob ktorym wychodzil falszywie pozytywny. Sikańce to temat rzeka :) najlepiej zamiast ganiac co rusz do apteki i wydawac na kilka testow to zrobic z krwi.
Myślisz że może być za duża czułość? Miejmy nadzieję heh
A co do testów. Jakie polecacie testy które są właśnie bardzo czule?

reklama
Do góry