bleucoco
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroWitam sie w 1 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroWitam sie w 1 dc
To też prawdaOgolnie to chyba jakies bobotesty sa od 10, nord test tez ma 10, pink plytkowy. Ja znam te 3 apteczne. Ale czy są wiarygodne ? Zdania są baaardzo podzielone. Mi pink pokazal prawde, ale jest duzo osob ktorym wychodzil falszywie pozytywny. Sikańce to temat rzekanajlepiej zamiast ganiac co rusz do apteki i wydawac na kilka testow to zrobic z krwi.
Chyba że beta wychodzi negatywnie a na sikancach masz kreski coraz mocniejsze i dalej latasz do aptekiOgolnie to chyba jakies bobotesty sa od 10, nord test tez ma 10, pink plytkowy. Ja znam te 3 apteczne. Ale czy są wiarygodne ? Zdania są baaardzo podzielone. Mi pink pokazal prawde, ale jest duzo osob ktorym wychodzil falszywie pozytywny. Sikańce to temat rzekanajlepiej zamiast ganiac co rusz do apteki i wydawac na kilka testow to zrobic z krwi.
Dzięki, bardzo mi pomogłaś, dobrze wiedzieć takie rzeczyOba kochana oszukują. Mnie ten Rossmanowski albo oszukał albo faktycznie była biochem. Nie mam pojęcia A pinkom nie ufam bo one są zdradliwe, nawet w ciąży o terminie @ wychodzą bladziochy [emoji2356][emoji2368]Także obu nie ufam. Jeżeli chodzi o objawy fizyczne u mnie to od ok 5 dni przed @Zaczęłam mieć mega dużo śluzu. Byłam pewna że się nie udało bo po samej owulacji gdzieś ok tydzień miałam taka Sahare, że szok, nawet gdzieś tu pisałam o tym [emoji4] Ból brzucha był niby podobny do @ Ale bardziej ciągnięcia i takie szczypanie było ciężko to nazwać. No i cycki... O Matko! Po nie od razu się skaplam bolały inaczej, nie tylko z boku i na dole Ale całe i bardzo do góry. A! I bolały samoistnie, a nie tylko przy dotyku [emoji4] tak było u mnie [emoji4]
Wow!! Piękne krechy!! 10 dni temu silny okres? Kurcze gdyby był skąpy to wszystko byłoby jasne a tak... Wiesz, pewnie zdarzają się takie sytuacje, że krwawienie nie niszczy zarodka, że usuwa się nadmiar endometrium z innych ścian macicy, a tam gdzie zarodek nic nie jest naruszone. Podobno to możliwe - gdy endometrium jest za dużo. Leć do lekarzaDzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.
Bardzo Ci współczuje, że musisz przez to przechodzić. Dobrze, że masz tyle siły i jesteś dzielna.Spoko, nic nowego.
Po tylu latach to już spływa po mnie jak po kaczce.
Witam sie w 1 dc