reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja jutro powinnam dostać okresu. Tak jak ostatnio wspominałam... Myślę że owulacja mi się przesunela. Gdzieś 18 dzień cyklu. Aktualnie jest 31 dc. Oczywiście nie wytrzymałam i znów zrobiłam wczoraj test o czułości 25. No i znów biało... Aj... 😔
25 to chyba duża czułość jak na testowanie w terminie@, tak mi się wydaje. Może spróbuj z czułością 10?

reklama
Ja już tak do tego nie podchodzę bo miałam atak za atakiem a to nie wpływa dobrze na mój organizm. Dlatego nie biorę tego aż tak do siebie. Na luzie o wiele mi łatwiej[emoji4]
No krechy są jak nic. Jak wcześniej miałas okres to trzeba sprawdzić co tam się zadziało. Ja trzymam kciuki mocno żeby to była ciąża. Była u nas tu dziewczyna która miała okres normalny a okazało się że jest w ciąży.

Dzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.
Zapisz się jak najszybciej do ginekologa i idź na betę. Te skrzepy faktycznie mógły być z jakiegoś krwiaka albo po prostu miałaś więcej śluzu który z krwią wyglądał jak skrzepy. Tak czy siak idź do lekarza i nie bój się. Wszystko będzie ok ❤️

A może to od bromergonu bądź provery? A nie powinno byc tak że jak jest się w ciąży to temperatura się podwyższa? U mnie dziś 36,5 wczoraj 36,3. Ciąża to raczej nie jest bo nie boli mnie nic oprócz brzucha. W tamtej ciąży to piersi moje były bardzo obrzmiale. Byłam wtedy w 4 tygodniu (poroniłam w 8)
Też nie mam temperatury podwyższonej. 36,7 - 36,9 max 💁‍♀️ tym raczej nie ma się co sugerować.

Dzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.
Hmmm... dla mnie właśnie takie testy to pozytyw a to jednak nie?

reklama
Jak dla mnie to bardzo pozytywne testy, Gratulacje :) niektore kobiety krwawia przez kilka miesięcy nawet co miesiąc w ciazy

Do góry