reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja jutro powinnam dostać okresu. Tak jak ostatnio wspominałam... Myślę że owulacja mi się przesunela. Gdzieś 18 dzień cyklu. Aktualnie jest 31 dc. Oczywiście nie wytrzymałam i znów zrobiłam wczoraj test o czułości 25. No i znów biało... Aj... 😔
25 to chyba duża czułość jak na testowanie w terminie@, tak mi się wydaje. Może spróbuj z czułością 10?

reklama
Ja już tak do tego nie podchodzę bo miałam atak za atakiem a to nie wpływa dobrze na mój organizm. Dlatego nie biorę tego aż tak do siebie. Na luzie o wiele mi łatwiej[emoji4]
No krechy są jak nic. Jak wcześniej miałas okres to trzeba sprawdzić co tam się zadziało. Ja trzymam kciuki mocno żeby to była ciąża. Była u nas tu dziewczyna która miała okres normalny a okazało się że jest w ciąży.

Dzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.
Zapisz się jak najszybciej do ginekologa i idź na betę. Te skrzepy faktycznie mógły być z jakiegoś krwiaka albo po prostu miałaś więcej śluzu który z krwią wyglądał jak skrzepy. Tak czy siak idź do lekarza i nie bój się. Wszystko będzie ok ❤️

A może to od bromergonu bądź provery? A nie powinno byc tak że jak jest się w ciąży to temperatura się podwyższa? U mnie dziś 36,5 wczoraj 36,3. Ciąża to raczej nie jest bo nie boli mnie nic oprócz brzucha. W tamtej ciąży to piersi moje były bardzo obrzmiale. Byłam wtedy w 4 tygodniu (poroniłam w 8)
Też nie mam temperatury podwyższonej. 36,7 - 36,9 max 💁‍♀️ tym raczej nie ma się co sugerować.

Dzien dobry, późnym wieczorem zrobione dwa testy. Dodam że 31 stycznia na bank miałam okres i to mocny bardzo bo aż skrzepy leciały. Ja testom nie wierzę w ogóle. Od kilku dni budzi mnie ból brzucha jak na okres... Dziś mam dentystę o 13 :00 i nie wiem co robić.
Hmmm... dla mnie właśnie takie testy to pozytyw a to jednak nie?

reklama
Jak dla mnie to bardzo pozytywne testy, Gratulacje :) niektore kobiety krwawia przez kilka miesięcy nawet co miesiąc w ciazy

Do góry