reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Skontroluje ale boje się bo ja choruje na epilepsję, dodatkowy stres spowoduje u mnie atak który nie jest przyjemny. Dziękuję za troskę w każdej postaci 😘
Tu jakaś dziewczyna pisała, że normalnie miesiączkowała, a przynajmniej tak to wyglądało, a była w ciąży. Nie pamietam kto to był 🙁 faktycznie lepiej sprawdzić bo te testy są bardzo wyraźne. Nie martw się kochana na zapas 😘

reklama
No krechy są jak nic. Jak wcześniej miałas okres to trzeba sprawdzić co tam się zadziało. Ja trzymam kciuki mocno żeby to była ciąża. Była u nas tu dziewczyna która miała okres normalny a okazało się że jest w ciąży.
Teraz doczytałam, że już to napisałaś 😀

Tu jakaś dziewczyna pisała, że normalnie miesiączkowała, a przynajmniej tak to wyglądało, a była w ciąży. Nie pamietam kto to był 🙁 faktycznie lepiej sprawdzić bo te testy są bardzo wyraźne. Nie martw się kochana na zapas 😘
Była była. Ola tylko nicku nie pamiętam. Też niby okres miala w grudniu a się okazało, że to było tylko krwawienie jakieś dziwne a nie okres i w ciąży była 😃

Myślisz że może być za duża czułość? Miejmy nadzieję heh
A co do testów. Jakie polecacie testy które są właśnie bardzo czule?
Za mała czułośc, bo wykrywa od betaHCG w moczu od 25, a moglby wykrywac juz od 10 :D Czytalam sporo historii, ze dopiero kilka dni po terminie @ test domowy byl pozytywny, wiec wszystko jest mozliwe :) Ewentualnie zostaje jeszcze beta z krwi😊 Co do testow tez chetnie sie dowiem! Stosowalam moze ze 2 razy w ciagu 14 cykli 😂Uzywalam tylko tych fioletowych z Rossmanna no ale ja nie bylam w ciazy wiec trudno mi sie wypowiedziec.

Ogolnie to chyba jakies bobotesty sa od 10, nord test tez ma 10, pink plytkowy. Ja znam te 3 apteczne. Ale czy są wiarygodne ? Zdania są baaardzo podzielone. Mi pink pokazal prawde, ale jest duzo osob ktorym wychodzil falszywie pozytywny. Sikańce to temat rzeka :) najlepiej zamiast ganiac co rusz do apteki i wydawac na kilka testow to zrobic z krwi.
Myślisz że może być za duża czułość? Miejmy nadzieję heh
A co do testów. Jakie polecacie testy które są właśnie bardzo czule?

reklama
Do góry