reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
I ja wczoraj miałam 24 mm . A jaki masz dzień cyklu?
To powinnien pękać na godzinach. Jak masz monitoring to lekarz ci fajnie podpowie a brałas jakiś wspomagacz czy tak porostu masz monitoring. Ja mam jutro kolejna wizytę to się dokładnie dowiem to się zmienia z dnia na dzień . 7dc - 12mm 13mm endometrium 6mm

Przez pierwsze 30 dni wypłatę płaci pracodawca a nie ZUS więc de facto jest to trochę takie okradanie pracodawcy...
A to też ludzie z własnymi rodzinami i czasami pracownik, który postawi pracodawcę w takiej sytuacji jest przyczyna jego „głodowania”...

mówię oczywiście o sytuacji, kiedy dziewczyna wiedząc że jest w ciąży zatrudnia się z premedytacją pójścia na L4 od początku, a nie o sytuacji kiedy o ciąży nie wie i okaże się że jest np zagrożona...
ZUS teraz podważa takie zatrudnienie i nie wypłaca świadczeń

Mi podał pregnyl gdy pęcherzyki miały 23 i 24 mm i wtedy się udało. Wcześniej podawał gdy pęcherzyki były mniejsze
No ja teraz tez jestem na clo i zobaczymy jak narazie (bo to się jeszcze może zmienić ) jest 5 dominujących na lewym i prawym jajniku. Tez mam w razie "w" ovitrelle zastrzyk ale pisze mi wyraźnie jak pecharzyk dojrzeje i nie pęknie to wtedy zastosowac w nawiasie (22-25) . Mi zawsze pękają same wiec podgladam i zobaczymy . A ty ile miałaś dominujących te dwa od początku czy więcej ale któryś się zatrzymał ? I udało się ciąża pojedyncza?

Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]

Mamy taką samą jednostkę chorobowa [emoji846] może to coś w powietrzu na naszym osiedlu jest [emoji23]

reklama
Do góry