reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja jak się starałam o pierwszego bąbla to po 4cyklu staran kupiłam i udało się za pierwszym razem z tym żelem.. Tylko się zastanawiam czy to aby na pewno jego zasługa 🙈
w Anglii bardzo duzo osob poleca cala serie. mi bardzo pasowaly witaminy. chociaz bralam krotko to widzialam poprawe w cerze, wlosach, paznokciach i samopoczuciu... a testowalam troche witamin na sobie :D mysle, ze nawet jelsi nie pomoze, to raczej nie zaszkodzi. plus tych suplementow produkowanych na Wyspach jest taki, ze kazda tabletka dopuszczona do obrotu jest przebadana a u nas w Pl, niestety mozna sobie otworzyc fabryke produkcji suplementow i wpisac sklad jaki sie chce, jak sie uda i nie przeprowadza kontroli to latwo mozna zostac milionerem :D

Powiedzcie czy zawsze przy owulacji cos czujecie, niby test wyszedl ze pradopodobnie jutro bedzie ale znowu nic nie czuje ja ogolnie nie czuje czy mam owu a jakto jest u was zawsze cos czujecie?
Ja czuję. U mnie to takie kłucie jajnika, zazwyczaj przechodzi też do pachwiny. Trwa zazwyczaj jeden dzień. Ciężko wtedy się zmienia pozycję, bo wtedy najbardziej czuje ;) no a kilka dni wcześniej pojawia sie sporo sluzu więc po tym też wiem, ze owu już blisko.

Co do żelaza
Ja bralam przed ciaza podobna mieszanke witamin skimponowana przez siebie:) wlasnie duzo witamin ma.w sobie zelazo a chyba w 1 trymestrze nie jest zalecsne jak ktos nie ma niedoborow, ja badalam i mam zelazo wysoko w normie
Co do żelaza, to z tych preparatów wchłania się niewiele, ale w sumie zawsze można sobie dobrać takie, żeby go nie miały ☺️

Masz rację ale ja chyba rozumiem co czuje @Mrufka®®® . Myślę, że łatwo się mówi, żeby się nie poddawać jak już się jest w tej wymarzonej ciąży a jak się kobieta nadal stara i kolejny cykl jest nieudany to nie zawsze myśli się tak optymistycznie. Ja co jakiś czas (a konkretnie to co miesiąc jak dowiaduje sie, że w kolejnym cyklu znowu nic) też mam gorsze dni i kryzys jakiś a staramy się krótko. Nie wiem jak to bedzie jak przyjdzie mi się starać rok czy dluzej. Nie wiem czy psychicznie to udźwignę.
Ja przywolalam @ seksem.
To mój 13 cykl czyli w moim przypadku 1…5 roku.
Może dziś przycisnę męża żeby mnie odetkał 🙈
Zapisałam się do mojego gina od niepłodności. Powiem mu że ma już natychmiast coś zadziałać :D

reklama
Do góry