reklama
locala
Fanka BB :)
Jeżeli to Twoj pierwszy monit lepiej iść wcześniej, czasem po lekarz owulacja jest o wiele wcześniej. Ja chodze zawsze 10-11 dc. A owulacja 14-15 dc.
Dziewczyny a co do monitoringu owulacji od którego cyklu starań polecacie się wybrać?
martini87
U mnie jak negatyw to cały czas wygląda tak samo.Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiac, bo mi się zdezemnelo na dwie godzinki[emoji6]
Powiedzcie mi proszę, bo zrobiłam coś głupiego. Rozbroilam moje pinki z tych szkiełek i plastików w których są. Bo coś tam dostrzegałam ale mi to wszystko przeszkadzało spojrzeć. No i okazało się że są cienie. Ja zdaje sobie sprawę że po 10 minutach już nie powinno się liczyć. Ja nie wiem po prostu czy one tam byly od razu bo to ustrojstwo mi przeszkadzało spojrzeć. Czy na Waszych negatywach pojawiają się kreski po czasie? Totalnie z ciekawości pytam. Co ma być to będzie [emoji846]
locala
U mnie 1.5 roku, też poronienie i też miałam nadzieję że skoro raz się udało szybko się uda kolejny raz, a tu dupa... Również mam dość ale nie potrafię się poddac [emoji21]
Dziś 1 dc, kolejny cykl starań [emoji1374]
Dziś 1 dc, kolejny cykl starań [emoji1374]
dziś znów biel vizira...daje sobie spokój z testami ...ponad dwa lata starań. 1 poronienie i nadal się nie udaje...odpuszczam wszystko i będę odpoczywać psychicznie
kiwaczka89
a ile kosztuje?Ja jak się starałam o pierwszego bąbla to po 4cyklu staran kupiłam i udało się za pierwszym razem z tym żelem.. Tylko się zastanawiam czy to aby na pewno jego zasługa
Rabatka
Ja byłam 2 cykle stymulowana clo i później ovitrelle na pęknięcie, lecz przy clo miałam bardzo dużo pęcherzyków i nawet po zastrzyku nie zawsze pekaly. Później w klinice lekarz wprowadził stymulacje lamette, zawsze były max 2 pęcherzyki i na pęknięcie pregnyl 10000j. Za 3 cyklem się udało, gdy już prawie podchodzilismy do inseminacjiNo ja teraz tez jestem na clo i zobaczymy jak narazie (bo to się jeszcze może zmienić ) jest 5 dominujących na lewym i prawym jajniku. Tez mam w razie "w" ovitrelle zastrzyk ale pisze mi wyraźnie jak pecharzyk dojrzeje i nie pęknie to wtedy zastosowac w nawiasie (22-25) . Mi zawsze pękają same wiec podgladam i zobaczymy . A ty ile miałaś dominujących te dwa od początku czy więcej ale któryś się zatrzymał ? I udało się ciąża pojedyncza?
wiola0904
widze, ze jest dostepny w aptekach ale pod inna nazwa. napisane jest ze teraz ma nowa nazwe. ale jest tez na allegro. poza zelem, polecam witaminy z tej serii na plodnosc. naprawde po 2 tygodniach jest znaczna poprawa samopoczucia...Dziewczyny a gdzie można kupić ten żel conceive?
Dziewczyny a gdzie można kupić ten żel conceive?
a ile kosztuje?
Ja zamawialam przez Internet z jakiejś apteki Ale nie pamiętam bo to ponad 3lata temu było i płaciłam ok 70-80 zł teraz chyba odrobinę tańsze są z tego co widziałam
reklama
kiwaczka89
już znalazłam cene.. osz kurczaki, drogi ;/a ile kosztuje?