reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
I ja wczoraj miałam 24 mm . A jaki masz dzień cyklu?
To powinnien pękać na godzinach. Jak masz monitoring to lekarz ci fajnie podpowie a brałas jakiś wspomagacz czy tak porostu masz monitoring. Ja mam jutro kolejna wizytę to się dokładnie dowiem to się zmienia z dnia na dzień . 7dc - 12mm 13mm endometrium 6mm

Przez pierwsze 30 dni wypłatę płaci pracodawca a nie ZUS więc de facto jest to trochę takie okradanie pracodawcy...
A to też ludzie z własnymi rodzinami i czasami pracownik, który postawi pracodawcę w takiej sytuacji jest przyczyna jego „głodowania”...

mówię oczywiście o sytuacji, kiedy dziewczyna wiedząc że jest w ciąży zatrudnia się z premedytacją pójścia na L4 od początku, a nie o sytuacji kiedy o ciąży nie wie i okaże się że jest np zagrożona...
ZUS teraz podważa takie zatrudnienie i nie wypłaca świadczeń

Mi podał pregnyl gdy pęcherzyki miały 23 i 24 mm i wtedy się udało. Wcześniej podawał gdy pęcherzyki były mniejsze
No ja teraz tez jestem na clo i zobaczymy jak narazie (bo to się jeszcze może zmienić ) jest 5 dominujących na lewym i prawym jajniku. Tez mam w razie "w" ovitrelle zastrzyk ale pisze mi wyraźnie jak pecharzyk dojrzeje i nie pęknie to wtedy zastosowac w nawiasie (22-25) . Mi zawsze pękają same wiec podgladam i zobaczymy . A ty ile miałaś dominujących te dwa od początku czy więcej ale któryś się zatrzymał ? I udało się ciąża pojedyncza?

Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]

Mamy taką samą jednostkę chorobowa [emoji846] może to coś w powietrzu na naszym osiedlu jest [emoji23]

reklama
Do góry