reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O, ja też z Krakowa i szukam kogoś sensownego :)
Grupa z KRK rośnie:) mi zależy na kimś pracującym w szpitalu. Powód jest bardzo prosty. Co mi z lekarza który jest spoko w sytuacji gdy dostaje skierowanie do szpitala na zabieg? Przeżyłam to i widziałam że inne pacjentki są lepiej traktowane. Zadbano o mnie nie mogę narzekać ale odesłano od razu na konsultacje i kontrole do swojego gina...😔 i w tej sytuacji ganiasz od jednego do drugiego...

reklama
Piękbba biel vizira pozdrawia :) cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705

Coś tam się przebija :)
Przy każdej próbie ciążowej robiłam test sikany z 3 różnych rodzajów testów.
1. ClearBlue elektroniczny, którzy szczerze polecam
2. PINK strumieniowy, który zawsze kłamie :D bynajmniej u mnie
3. PINK płytkowy, taki jak u Ciebie, który zawsze wychwytywał betę, wiec tez polecam :)

Pewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów ☺️

Załączniki

• Screenshot_2020-01-26-09-15-44-438_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2020-01-26-09-15-44-438_com.miui.gallery.png
    229,9 KB · Wyświetleń: 176
reklama
Właśnie się dowiedziałam, że moja znajoma jest w ciąży... I płacze mówiąc, że chce usunąć bo nie planowała tego dziecka. A mnie w środku ściska aż... Tak bardzo bym chciała być na jej miejscu teraz i zajsc w ciążę a ona myśli o usunięciu ☹

Ostatnia edycja:
Do góry