Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej a czy tam nie przebija jakis cien? Czy to moje zwidy lub skaza w telefonie?Piękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
Piękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
Hej a czy tam nie przebija jakis cien? Czy to moje zwidy lub skaza w telefonie?
Coś tam przebija,to raczej nie biel vizira
Hmm, wygląda jakby lekki cień się przebijałPiękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
Nie mogę dodać bo za duży plikTo ja pozdrawiam z moim cieniem Możecie go nie widzieć, ale nie wiem jakiej to czułości sikacz chiński, ale na żywo dziś już przynajmniej nie muszę go szukać pod światło
Ja szukam cały czas. Dużo dobrego czytałam teraz o Wojciechu Kowalskim z dlugiejTeż jestem z Krakowa z Bronowic.
Do jakich ginekologów chodzicie? Polecacie kogoś?
Coś tam przebijaPiękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705