MalyGosc
Fanka BB :)
Pewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów [emoji5]
Tez delikatnie koniecznie powtórz test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów [emoji5]
Właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży... I płacze mówiąc, że chce usunąć bo nie planowała tego dziecka. A mnie w środku ściska aż... Tak bardzo bym chciała być na jej miejscu teraz i zajsc w ciążę a ona myśli o usunięciu
Właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciąży... I płacze mówiąc, że chce usunąć bo nie planowała tego dziecka. A mnie w środku ściska aż... Tak bardzo bym chciała być na jej miejscu teraz i zajsc w ciążę a ona myśli o usunięciu [emoji3525]
Kopnęło było wesołoTo pewnie kopnelo [emoji23][emoji23]
Wyszla kreska. Znów po czasie [emoji58][emoji52]
Wyszla kreska. Znów po czasie [emoji58][emoji52]
A ja tam widzę jakiś lekki cień. Spróbuj za dzień lub dwa.Piękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705