reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Powtorze po Matki Boskiej Pienieznej czyli po wyplacie raczej. Chyba ze mi sie małż dorzuci
Coś tam przebija [emoji3590]
Ale powtórz za dwa dni [emoji8]
Coś czuję że będziesz mamuśka [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Niestety szukam dalej. Koleżanka poleca mi dr Kuś pracuje w Narutowiczu ale tylko prywatnie. A o dr Olga Kacalska Janssen ze Szpitala Uniwersyteckiego wspominały dziewczyny we wcześniejszych postach poki co mam Enelmed i tam się leczę, termin mam na koniec września (chyba) więc jak trafisz na kogoś sensownego to pisz!Też jestem z Krakowa z Bronowic.
Do jakich ginekologów chodzicie? Polecacie kogoś?
M_8911
Zaangażowana w BB
Dzień dobry dziewczyny:-)
Uff nadrobić wasze wpisy na forum to nie lada sztuka[emoji16]
Słuchajcie wspominacie określenie "uciekać na oczekujące" czy to zwolnienie l4? Jesli tak to od jakiego lekarza?
Bo ja się czuje okropnie wieczorem flak, mało jem A zapachy mnie tak mdlą że doszło wytrzymać A pracuje w gastronomii [emoji849]
Miłej rodzinnej niedzieli [emoji8]
Uff nadrobić wasze wpisy na forum to nie lada sztuka[emoji16]
Słuchajcie wspominacie określenie "uciekać na oczekujące" czy to zwolnienie l4? Jesli tak to od jakiego lekarza?
Bo ja się czuje okropnie wieczorem flak, mało jem A zapachy mnie tak mdlą że doszło wytrzymać A pracuje w gastronomii [emoji849]
Miłej rodzinnej niedzieli [emoji8]
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
locala
Ja też to widzę [emoji16]
Hej a czy tam nie przebija jakis cien? Czy to moje zwidy lub skaza w telefonie?
Matka. Wariatka
Teoretycznie widziałam tu info, że na pinkach często pojawia się ta druga kreska taka lekka i że to fake ale... Ja bym nie zakładała, że na pewno jest negatywny powtórz test koniecznie bo coś tam widaćPiękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
kasiaa91
Niestety szukam dalej. Koleżanka poleca mi dr Kuś pracuje w Narutowiczu ale tylko prywatnie. A o dr Olga Kacalska Janssen ze Szpitala Uniwersyteckiego wspominały dziewczyny we wcześniejszych postach poki co mam Enelmed i tam się leczę, termin mam na koniec września (chyba) więc jak trafisz na kogoś sensownego to pisz!
O, ja też z Krakowa i szukam kogoś sensownego
Matka. Wariatka
Ooo "siostro"! Nie dość, że jesteśmy na tym samym etapie cyklu to jeszcze też jestem mężatką od 9 lat tyle, że my nie mieliśmy wczoraj super fajnego wypadu bo wszyscy jesteśmy chorzy mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodziło i jednak się uda... I Tobie też! Trzymam kciuki laska aby te przeczucia były prawdziweWidze ze wiekszosc dzis [emoji485]
Ja też opedzlilam ale buteleczke czerwonego słodkiego [emoji39]
A popołudniu zabrałam męża na "obiad" i drinka do knajpy kurde pierwszy raz odkąd się znamy zrobiliśmy taki wypad, a to już 9 lat xD
My ewidentnie po dniach plodnych bo już nawet nie mam tego wewnętrznego parcia na seksy, pozostaje czekać do 6.02 ( ok nie oszukujmy się zatestuje na bank wczesniej)
A no i 3.02 mam wizytę u Endo także trzymać mi tam kciuki żeby wszystko dobrze wychodziło, a jeśli ponad normę to żeby nie zablokowalo nic bo mają być ||.
Wiem że to durnie zabrzmi ale jestem spokojna i z poczuciem że się uda, że to TEN CYKL.
@Verona26 Ty mi tam sikaj porządnie na ten test rano bo jesteś mistrz nad mistrzem, codzień poprawiasz humor
reklama
Matka. Wariatka