Grupa z KRK rośnie mi zależy na kimś pracującym w szpitalu. Powód jest bardzo prosty. Co mi z lekarza który jest spoko w sytuacji gdy dostaje skierowanie do szpitala na zabieg? Przeżyłam to i widziałam że inne pacjentki są lepiej traktowane. Zadbano o mnie nie mogę narzekać ale odesłano od razu na konsultacje i kontrole do swojego gina... i w tej sytuacji ganiasz od jednego do drugiego...O, ja też z Krakowa i szukam kogoś sensownego
reklama
MamoveKate
Fanka BB :)
Jaka biel? Przecież jest druga kresuniaPiękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
MamoveKate
Aklime
Ja widze cien zrob jutro kolejny albo betePiękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
A nie bedac w ciazy te testy nie pokazywały mi cienia
MalyGosc
Piękbba biel vizira pozdrawia cholera zaspalam...Zobacz załącznik 1072705
Coś tam się przebija
Przy każdej próbie ciążowej robiłam test sikany z 3 różnych rodzajów testów.
1. ClearBlue elektroniczny, którzy szczerze polecam
2. PINK strumieniowy, który zawsze kłamie bynajmniej u mnie
3. PINK płytkowy, taki jak u Ciebie, który zawsze wychwytywał betę, wiec tez polecam
Przebija się warto powtórzyć, trzymam kciuki!Pewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów ☺
Dorciaaaa88
Ja widze dwie kreseczki:*Pewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów ☺
Aklime
Widać widacPewnie tu nic nie zobaczycie.. dziś 4 dni do miesiączki.. Przetestuje za dwa dni znów
reklama
Matka. Wariatka
Właśnie się dowiedziałam, że moja znajoma jest w ciąży... I płacze mówiąc, że chce usunąć bo nie planowała tego dziecka. A mnie w środku ściska aż... Tak bardzo bym chciała być na jej miejscu teraz i zajsc w ciążę a ona myśli o usunięciu ☹
Ostatnia edycja: