reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Też jestem z Krakowa z Bronowic.

Do jakich ginekologów chodzicie? Polecacie kogoś?
Niestety szukam dalej. Koleżanka poleca mi dr Kuś pracuje w Narutowiczu ale tylko prywatnie. A o dr Olga Kacalska Janssen ze Szpitala Uniwersyteckiego wspominały dziewczyny we wcześniejszych postach🤗 poki co mam Enelmed i tam się leczę, termin mam na koniec września (chyba) więc jak trafisz na kogoś sensownego to pisz!🙃

Dzień dobry dziewczyny:-)
Uff nadrobić wasze wpisy na forum to nie lada sztuka[emoji16]

Słuchajcie wspominacie określenie "uciekać na oczekujące" czy to zwolnienie l4? Jesli tak to od jakiego lekarza?
Bo ja się czuje okropnie wieczorem flak, mało jem A zapachy mnie tak mdlą że doszło wytrzymać A pracuje w gastronomii [emoji849]

Miłej rodzinnej niedzieli [emoji8]

Niestety szukam dalej. Koleżanka poleca mi dr Kuś pracuje w Narutowiczu ale tylko prywatnie. A o dr Olga Kacalska Janssen ze Szpitala Uniwersyteckiego wspominały dziewczyny we wcześniejszych postach🤗 poki co mam Enelmed i tam się leczę, termin mam na koniec września (chyba) więc jak trafisz na kogoś sensownego to pisz!🙃

O, ja też z Krakowa i szukam kogoś sensownego :)

Widze ze wiekszosc dzis [emoji485]:)
Ja też opedzlilam ale buteleczke czerwonego słodkiego [emoji39]
A popołudniu zabrałam męża na "obiad" i drinka do knajpy kurde pierwszy raz odkąd się znamy zrobiliśmy taki wypad, a to już 9 lat xD
My ewidentnie po dniach plodnych bo już nawet nie mam tego wewnętrznego parcia na seksy, pozostaje czekać do 6.02 ( ok nie oszukujmy się zatestuje na bank wczesniej)
A no i 3.02 mam wizytę u Endo także trzymać mi tam kciuki żeby wszystko dobrze wychodziło, a jeśli ponad normę to żeby nie zablokowalo nic bo mają być ||.
Wiem że to durnie zabrzmi ale jestem spokojna i z poczuciem że się uda, że to TEN CYKL.
@Verona26 Ty mi tam sikaj porządnie na ten test rano bo jesteś mistrz nad mistrzem, codzień poprawiasz humor :)
Ooo "siostro"! Nie dość, że jesteśmy na tym samym etapie cyklu to jeszcze też jestem mężatką od 9 lat 😂 tyle, że my nie mieliśmy wczoraj super fajnego wypadu bo wszyscy jesteśmy chorzy 🙄 mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodziło i jednak się uda... I Tobie też! ❤️ Trzymam kciuki laska aby te przeczucia były prawdziwe 😃

reklama
Do góry