Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty!!! Ciąża jak nicJeszcze nie dziękuję, bo równie dobrze mogę to byc fałszywe alarmy jak miesiąc temu [emoji4]
Co Ty!!! Ciąża jak nic
Jak jutro coś będzie widać, to na pewno Wam tu wrzucęPokaż ta Twoja bo nie widziałam [emoji4]
Aha,okej bo patrzę że w pregna start jest 0.8 mg i się przestraszyłam,ale chyba rzeczywiscie warto sprawdzić poziom we krwii przy okazhi jakichś badan:-)Da się kochana jak mi nie wierzysz wyślę Ci zdjęcie z moimi badaniami i ram mam kwas foliowy dużo przekroczony to tAK jak z witamin d3 jeśli jej człowiek ma za dużo to jest toksyczna. A wiem co mówię bo mój lekarz musiał u mnie podnieść witaminy bo nie dość że mam mutacje i musze mieć zmetylowane to jeszcze po 2 ch poronienia miałam niedobory . Przepisał mi dawkę 5mg brałam 6tyg i koniec bo miałam huhuhu za dużo teraz biorę zwykła dawkę 0.4 mg to jest najbardziej bezpieczna dawka. 5mg przepisuje się kobieta po stratach! !! Żeby nadrobić uzupełnić i trzeba to kontrolować . Wejdź w Google wyraźnie ci pisze ze u kobiet z potwierdzeniem przekroczenia kwasu foliowego u 30 % dzieci był autyzm. Tego kwasu foliowego nie bierze się cały czas 5mg tylko jest on na jakąś "chwile " aby dopełnić uzupełnić braki jak się unormuje to wtedy wrócić do 0.4mg może być dwa razy w ciągu dnia czyli dziennie wychodzi 0.8mg
I ja dziś zaliczyłam wieczór z winkiem 3 albo 4 kieliszki poszły a ja nieprzyzwyczajona po poprzedniej ciąży i długim kpJa też właśnie sączę węgierskie. To zdrówko, dziewczyny ! Wznoszę toast za wszystkie II :-)
I ja dziś zaliczyłam wieczór z winkiem [emoji6] 3 albo 4 kieliszki poszły [emoji16] a ja nieprzyzwyczajona po poprzedniej ciąży i długim kp [emoji86][emoji85]
Też jestem z Krakowa z Bronowic.@Gabi2020 @justyna
@Gabi2020 @JustynaII witam Was krajanki ze smogowej doliny [emoji847]która część miasta?
Ja północ, Prądnik B. [emoji4]