reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Bierzecie coś na wzrost endometrium?? Może macie jakieś sprawdzone "domowe" sposoby??

Ostro się trzeba wziąć, żeby Luty był szczęśliwy [emoji4] [emoji177]
Hejka ja mam problemy z endometrium za cienkie jeden cykl w ostatnim dniu cyklu 8mm w następnym parę dni przed @ 7.5mm i tak najwięcej 8.5mm. Poczytałam co i jak co kupić i kupiłam specjalne witaminy na poprawę jakości jajeczek i endometrium FERTILITY SMART CONCEIVE FOR WOMEN tak się nazywają moje endo po miesiącu brania 10mm 8dni przed okresem Szok i niedowierzanie!

reklama
Hejka ja mam problemy z endometrium za cienkie jeden cykl w ostatnim dniu cyklu 8mm w następnym parę dni przed @ 7.5mm i tak najwięcej 8.5mm. Poczytałam co i jak co kupić i kupiłam specjalne witaminy na poprawę jakości jajeczek i endometrium FERTILITY SMART CONCEIVE FOR WOMEN tak się nazywają moje endo po miesiącu brania 10mm 8dni przed okresem Szok i niedowierzanie!
moge zapytac o co chodzi z endometrium? musi byc ono dpowiedniej wielkosci?

Kurcze dziewczyny znów tracę chyba nadzieję dziś 24 dc, a ovu jak nie bylo tak nie bylo... chyba że przegapiłam :( w co watpie bo testy robie co dwa dni, żeby się nie nakręcać, ale wszystko wzieło chyba dupę. Przytulanki w tym miesiacu wzmożone od samego zakończenia sie @ co 2-3 dni czasami codziennie, tylko nie wiem juz co mam robić chyba znów wariuję i nie zostanie nic innego jak klinika :(

reklama
moge zapytac o co chodzi z endometrium? musi byc ono dpowiedniej wielkosci?
Ogólnie jestem nowa na tym forum
Jestem tu bo moje "koleżanki" z innego wątku wszystkie tu przeszły a ja pisałam na wątku innym.
Staramy się półtora roku o 1sze dziecko za mną 2 poronienia w 12tym tyg i 4 tym .
I po tych poronieniach strasznie mi "upadło " endometrium. Tak żeby się zarodek zagniezdzil musi być około 8-10 mm minimum.
W tym cyklu się faszeruje CLO jak pęcherzyki same nie pekna to mam zastrzyk mam monitoring od jutra 4dc aż do 28dc co drugi dzień . dodam że mam swoją owulacje i pęcherzyki zawsze pękają same . Lekarz powiedział aby zwiększyć szanse na ciążę to mogę spróbować stymulacji a ja się zgodziłam bo mam już dość . Może będą z tego 3 pęcherzyki i wszystkie pekna oby !

Do góry