reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witajcie staraczki 😊😊 Od jakiegoś czasu zaglądałam tutaj i czytałam wasze wypowiedzi. Staraliśmy się o ciążę 4 miesiące za każdym razem miałam wszystkie objawy ciąży, a gdy @ przyszła było wielkie załamanie. Tysiąc myśli,że coś nie tak itd. Czytałam,porównywałam swoje objawy z Waszymi ,a gdy już myślałam,że się udało wredota przyszła. W cyklu w którym się udało (Bo jestem w 4 tc 🥰🥰) nie czułam nic. Bolał mnie brzuch jak na @ ,ból piersi taki jak zwykle. Jedyne Co było dziwne to ból dolnej części kręgosłupa. Nie mogłam normalnie wstać z łóżka lub się położyć. W dniu spodziewanej @ dostałam plamienia( mężowi powiedziałam,że @ dostałam, bo byłam pewna,że się rozkreci) . Na drugi dzień nic. Koniec bólu brzucha i plamien. 3 dni po terminie zrobilam test i 2 tluściutkie kreski😊 Wizyta u lekarza 4 tc. Teraz czekamy na kolejną wizytę na której usłyszymy bicie serca. Pisze to ponieważ sama szukałam odpowiedzi czy to ciąża,czy nie . Szukałam objawów. Życzę Wam,aby się udało i było wszystko w porządku. Mam nadzieję,że pomoglam. Trzymam kciuki mocno 😘 Powodzenia 🥰🥰
Nie ma jak pozytywna historia, dodaje siły :) gratulacje i powodzenia 😍😍

Owulacyjny pozytywny. Budzę starego, trza działac 😄😍

Załączniki

• IMG_20200123_145148.jpg
    IMG_20200123_145148.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 114
Hej :-) Wyłączyłam się na 3 tygodnie z forum, i pomogło mi to - nie nakręcałam się w tym miesiącu starań jak pokręcona ;-) Nie patrzyłam w kalendarz, nie wiem kiedy dokładnie była owu. Teraz czekam na wyniki tego nie myślenia :-)

Dziś 23dc - najgorsze czekanie. Kto testuje z końcem miesiąca ?

U mnie w aptekach można "pozyczyc" lek. Ja ostatnio wzięłam euthyrox A jak byłam u rodzinnego to mi wpisał receptę i po sprawie. Sama nie wiedziałam, że tak możn, pielęgniarki z przychodni mi powiedziały 😊
Jak się wszystkie chwalilyscie to i ja się pochwalę A co :D
Chłop już nie bardzo może na mnie patrzeć, ale biorę go sposobami ^^
Według apki clue owu jutro, według tej dziś więc nie pozostaje nic innego jak jutro pociągnąć maraton A później co 2 dni :)
Martwię się tylko trochę o tsh bo skończyły mi się tabletki i nie szłam do rodzinnego po kolejne bo udało mi się na 3 lutego dostać do endokrynologa i kilka dni przed mam zbadać tsh ft4 i ft3 i juz chcialam na czysto, bo u mnie tarczyca kiedyś tak swirowala, że bez brania leków po 2 tyg już była w normie.
My z mężem oprócz starań weszliśmy spowrotem na dietę (mż tak zwane, poprostu wszystko normalnie tylko liczymy kalorie) i powiem wam ze w koncu nie czuje się ciągle przejedzona. Dieta od 3 dni A mnie już 1,5kg zeszło (szybko zrzucam ale też szybko przybieram taki moj urok)

Hej :-) Wyłączyłam się na 3 tygodnie z forum, i pomogło mi to - nie nakręcałam się w tym miesiącu starań jak pokręcona ;-) Nie patrzyłam w kalendarz, nie wiem kiedy dokładnie była owu. Teraz czekam na wyniki tego nie myślenia :-)

Ja mam termin @ na 30/31.01 ale ja już nie testuje od dawna chyba, że @ się spóźni

Ja! Dziś też 23 cień cyklu [emoji4] Ale u mnie to raczej nie ma nadzieji za mało staranek było [emoji52]

reklama
Super napisane! Ja Ci że robiłam testy owu Ale mój też nie wiedział kiedy owulacja [emoji4] Ja chce być w ciąży bardzo Ale jakoś tak w tym cyklu nie dowierzam. Cycków bolą jak przed @ WGL nie wiem jak było z tą owu bo śluz płodny był 2 dni i było to mega mało. Przytulanki 2-3 razy w płodne więc nie nakręcam się. Chyba poczekam na @. Nawet zamówiłam 1p testów ciazowych na allegro. Dziś właśnie przyszły. Zamówiłam już na przyszły miesiąc bo jakoś jestem pewna że w tym cyklu się nie udało [emoji52]
ja mysle, ze najbardziej owocne sa wlasnie takie cykle :D zrob test niedlugo... zazwyczaj jak sie bardzo czeka, wnikliwie wszystko analizuje, to okazuje sie , ze nie tym razem... wiem, bo mialam tak ponad rok chociaz ja i tak patrzac na siebie to po zrobieniu testu owu wyrzycalam go do kosza po kilku minutach, nie prowadzilam obserwacji sluzu bo moj sluz dla mnie to czarna magia hehe, nie znam sie na nim w ogole i jakos przez 35 lat jak zyje, nie zaprzyjaznilismy sie jakos bardziej doglebnie [emoji23] [emoji23] [emoji23] nie prowadzilam nawet kalendarzykaz cyklem ani nic. na jakiejs stronie, chyba t-time sprawdzalam kiedy mniej wiecej owulacja bedzie, seksy i tak z moim P. dosc czeste, jedynie co to na poczatku jak zaczelam testowac owulacyjnymi to wywieralam na niego taka dosc duza presje a potem odpuscilam...i nie mowilam mu kiedy owu heheh. przytulanki przyjemniejsze a on mniej zestresowany :D i presji nie czul :Dno i przede wszystkim warto wierzyc!!!! w koncu to ta wiara daje nam sile :)

Do góry