reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie też w tym cyklu lipa. 17 dc i suuucho. Do tej pory chociaż był śluz płodny, nawet jeśli nie wiedziałam kiedy owulacja. Też myślę o kupnie tych testów wreszcie.
Super napisane! Ja Ci że robiłam testy owu Ale mój też nie wiedział kiedy owulacja [emoji4] Ja chce być w ciąży bardzo Ale jakoś tak w tym cyklu nie dowierzam. Cycków bolą jak przed @ WGL nie wiem jak było z tą owu bo śluz płodny był 2 dni i było to mega mało. Przytulanki 2-3 razy w płodne więc nie nakręcam się. Chyba poczekam na @. Nawet zamówiłam 1p testów ciazowych na allegro. Dziś właśnie przyszły. Zamówiłam już na przyszły miesiąc bo jakoś jestem pewna że w tym cyklu się nie udało [emoji52]

reklama
O
Jak się wszystkie chwalilyscie to i ja się pochwalę A co :D
Chłop już nie bardzo może na mnie patrzeć, ale biorę go sposobami ^^
Według apki clue owu jutro, według tej dziś więc nie pozostaje nic innego jak jutro pociągnąć maraton A później co 2 dni :)
Martwię się tylko trochę o tsh bo skończyły mi się tabletki i nie szłam do rodzinnego po kolejne bo udało mi się na 3 lutego dostać do endokrynologa i kilka dni przed mam zbadać tsh ft4 i ft3 i juz chcialam na czysto, bo u mnie tarczyca kiedyś tak swirowala, że bez brania leków po 2 tyg już była w normie.
My z mężem oprócz starań weszliśmy spowrotem na dietę (mż tak zwane, poprostu wszystko normalnie tylko liczymy kalorie) i powiem wam ze w koncu nie czuje się ciągle przejedzona. Dieta od 3 dni A mnie już 1,5kg zeszło (szybko zrzucam ale też szybko przybieram taki moj urok)
oo mamy ten sam dzień cyklu! Nie będę sama w sikaniu na testy 😂😂😂

Super napisane! Ja Ci że robiłam testy owu Ale mój też nie wiedział kiedy owulacja [emoji4] Ja chce być w ciąży bardzo Ale jakoś tak w tym cyklu nie dowierzam. Cycków bolą jak przed @ WGL nie wiem jak było z tą owu bo śluz płodny był 2 dni i było to mega mało. Przytulanki 2-3 razy w płodne więc nie nakręcam się. Chyba poczekam na @. Nawet zamówiłam 1p testów ciazowych na allegro. Dziś właśnie przyszły. Zamówiłam już na przyszły miesiąc bo jakoś jestem pewna że w tym cyklu się nie udało [emoji52]
u nas przytulanki byly w niedziele i w srode, z czego w srode mialam owulacje i wystarczylo aby byly owocne :D my z reguly staramy sie przytulac co 2-3 dni, czasem codziennie, wszystko zalezy od dnia, od humoru, samopoczucia... jedno co moge doradzic... lepiej małżowi nie mowic, ze owulacja, ze dzis musimy, bo atmosfera jest wtedy calkiem inna. moj sie stresowal, denerwowal, powtarzal, ze on kocha mnie, ze chce zbeysmy mieli dzidizusia ale ze nie moze zniesc tego, ze ja wariuje w okolicy tych dni i traktuje go jak maszynke do robienia dzieci, nieraz mi zarzucil, ze jak zawsze jest swietnie tak w tych dniach ja robie wszystko na odwal sie, byle szybko, hehe. i to byla niestety prawda. troche sie zapedzilam z tym wszystkim. wiec pozniej emocje odstawilam na bok, odpuscilam, jemu nie mowilam kiedy owulacja bo i po co? chcial dzidzie tak samo jak ja, tyle ze ja bardziej emocjonalnie i mechanicznie do tego podchodzilam, hehe. na pewno zycie seksualne wtedy jest po prostu fajniejsze, na luzie, bez spiny... a jak powiedzialam mu, ze jestem w ciazy to szalal, skakal z radosci, mowil do brzuszka... i do tej pory czasem jak gadamy to mowi mi, ze to nasze bobo powstalo bez presji, . a ja wtedy w serduszku sie smieje, ze ile mu to sprawia radosci teraz i ile mniej nerwow wtedy, gdy ja wciaz trzymalam reke na pulsie ale nieco dyskretniej :D

reklama
Ja od tego uzytkownika kupilam ten a'la pien drzewa... ale moj odkurzacz uznaje go za przepasc i dywan idzie do corki do pokoju:p

Stąd [emoji846], tylko z tego co widzę teraz tego turkusowego nie ma

Do góry