Hejka ja mam problemy z endometrium za cienkie jeden cykl w ostatnim dniu cyklu 8mm w następnym parę dni przed @ 7.5mm i tak najwięcej 8.5mm. Poczytałam co i jak co kupić i kupiłam specjalne witaminy na poprawę jakości jajeczek i endometrium FERTILITY SMART CONCEIVE FOR WOMEN tak się nazywają moje endo po miesiącu brania 10mm 8dni przed okresem Szok i niedowierzanie!Bierzecie coś na wzrost endometrium?? Może macie jakieś sprawdzone "domowe" sposoby??
Ostro się trzeba wziąć, żeby Luty był szczęśliwy [emoji4] [emoji177]
reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Słuchajcie czy ten ovarin mógł wp
Młoda duchemAle ona nie młoda, 46 lat [emoji85]
kiwaczka89
Pierwsze jasno różowe niteczki w śluzie. Także czekam na @, oby do soboty zawitała
wiola0904
moge zapytac o co chodzi z endometrium? musi byc ono dpowiedniej wielkosci?Hejka ja mam problemy z endometrium za cienkie jeden cykl w ostatnim dniu cyklu 8mm w następnym parę dni przed @ 7.5mm i tak najwięcej 8.5mm. Poczytałam co i jak co kupić i kupiłam specjalne witaminy na poprawę jakości jajeczek i endometrium FERTILITY SMART CONCEIVE FOR WOMEN tak się nazywają moje endo po miesiącu brania 10mm 8dni przed okresem Szok i niedowierzanie!
NatS91
Kurcze dziewczyny znów tracę chyba nadzieję dziś 24 dc, a ovu jak nie bylo tak nie bylo... chyba że przegapiłam w co watpie bo testy robie co dwa dni, żeby się nie nakręcać, ale wszystko wzieło chyba dupę. Przytulanki w tym miesiacu wzmożone od samego zakończenia sie @ co 2-3 dni czasami codziennie, tylko nie wiem juz co mam robić chyba znów wariuję i nie zostanie nic innego jak klinika
Jak za małe to zarodek się nie zagniezdzi
moge zapytac o co chodzi z endometrium? musi byc ono dpowiedniej wielkosci?
wiola0904
a jakie to za male?Jak za małe to zarodek się nie zagniezdzi
pytam czysto teoretycznie... nigdy sie jakos w to nie zaglebialam szczegolnie gdy staralismy sie o dzidzie. ale patrze wlasnie na swoje papiery od ginekologa i tam mam wlasnie opis endometrium, wielkosc jajnikow i trzon macicy.
Lenka 2020
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki mocno ❤❤Nie ma jak pozytywna historia, dodaje siły gratulacje i powodzenia
reklama
Ogólnie jestem nowa na tym forummoge zapytac o co chodzi z endometrium? musi byc ono dpowiedniej wielkosci?
Jestem tu bo moje "koleżanki" z innego wątku wszystkie tu przeszły a ja pisałam na wątku innym.
Staramy się półtora roku o 1sze dziecko za mną 2 poronienia w 12tym tyg i 4 tym .
I po tych poronieniach strasznie mi "upadło " endometrium. Tak żeby się zarodek zagniezdzil musi być około 8-10 mm minimum.
W tym cyklu się faszeruje CLO jak pęcherzyki same nie pekna to mam zastrzyk mam monitoring od jutra 4dc aż do 28dc co drugi dzień . dodam że mam swoją owulacje i pęcherzyki zawsze pękają same . Lekarz powiedział aby zwiększyć szanse na ciążę to mogę spróbować stymulacji a ja się zgodziłam bo mam już dość . Może będą z tego 3 pęcherzyki i wszystkie pekna oby !