reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurde czuję że zaczyna mnie jakieś przeziębień brać czy coś... I już się stresuje, że się nie uda znów jak będę chora ☹️
Witam w klubie! Ja już od 2dni się kiepsko czuję, @ ma przyjść w niedzielę, ale oczywiście jest myśl że może ciąża to nawet strach leki brać na przeziębienie 😂 to takie żałosne, z wynikami nasienia małża to nie ma szans na dwie kreski 🤦🏻‍♀️ale człowiek taki jest...

reklama
6 dni po owulacji wynosilo 7mm. czyli okolo 6-7 dni przed @ z tym, ze @ juz nie przyszla :)
Gratulacje 😍
Ja w tym cyklu pierwszy raz się stymuluje i zobaczymy jak nie to już klinikę wybrałam na Śląsku to znaczy jeszcze nie wiem która bo jest ich tam tyle . Ale wybrałam ze będzie to Śląsk bardzo daleko ale cóż słyszałam i czytałam dobre opinie . Ale zanim mnie tam zedra z kasy to próbuje tej stymulacji

Do ciąży podobno minimum 8 mm, przy owulacji ok. 10 do chyba 14 mm dochodzi ja w 24 dc miałam 7 mm i gin stwierdził że powinno być na okres grubsze i będę długo czekać na okres.
a jakie to za male?
pytam czysto teoretycznie... nigdy sie jakos w to nie zaglebialam szczegolnie gdy staralismy sie o dzidzie. ale patrze wlasnie na swoje papiery od ginekologa i tam mam wlasnie opis endometrium, wielkosc jajnikow i trzon macicy.

W 9 dc może takie być, do połowy cyklu urośnie do 8-10 ;)
Wiecie co teraz mnie nastraszylyscie troche... bo jak mi w 9dc usg robili to lekarz powiedzial ze endometrium 5.5 - na 98 procent jestem pewna... chyba sie podlamalam.... ostatnio usg mi nie robil wiec nie wiem jak bylo w poniedzialek... zaczynam sie stresowac....

Gratulacje 😍
Ja w tym cyklu pierwszy raz się stymuluje i zobaczymy jak nie to już klinikę wybrałam na Śląsku to znaczy jeszcze nie wiem która bo jest ich tam tyle . Ale wybrałam ze będzie to Śląsk bardzo daleko ale cóż słyszałam i czytałam dobre opinie . Ale zanim mnie tam zedra z kasy to próbuje tej stymulacji
trzymam kochana kciuki bardzo mocno. masz jakies ogolnie problemy czy po prostu nie chce zaskoczyc?

Ja mam 6 dzień cyklu i jakieś dziwne uczucie w dole brzucha - niby nie boli ale jakoś ciągnie i dokucza... jeszcze przeziębienia pęcherza mi brakuje... :(

reklama
Wiecie co teraz mnie nastraszylyscie troche... bo jak mi w 9dc usg robili to lekarz powiedzial ze endometrium 5.5 - na 98 procent jestem pewna... chyba sie podlamalam.... ostatnio usg mi nie robil wiec nie wiem jak bylo w poniedzialek... zaczynam sie stresowac....
A jak dlugie masz cykle? Ja w 9 dc mialam tylko 4,5 a w 11 dc juz 7,5 mm ;) ono rosnie wraz z pecherzykiem wiec nic sie nie martw

Do góry