reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurde czuję że zaczyna mnie jakieś przeziębień brać czy coś... I już się stresuje, że się nie uda znów jak będę chora ☹️
Witam w klubie! Ja już od 2dni się kiepsko czuję, @ ma przyjść w niedzielę, ale oczywiście jest myśl że może ciąża to nawet strach leki brać na przeziębienie 😂 to takie żałosne, z wynikami nasienia małża to nie ma szans na dwie kreski 🤦🏻‍♀️ale człowiek taki jest...

reklama
6 dni po owulacji wynosilo 7mm. czyli okolo 6-7 dni przed @ z tym, ze @ juz nie przyszla :)
Gratulacje 😍
Ja w tym cyklu pierwszy raz się stymuluje i zobaczymy jak nie to już klinikę wybrałam na Śląsku to znaczy jeszcze nie wiem która bo jest ich tam tyle . Ale wybrałam ze będzie to Śląsk bardzo daleko ale cóż słyszałam i czytałam dobre opinie . Ale zanim mnie tam zedra z kasy to próbuje tej stymulacji

Do ciąży podobno minimum 8 mm, przy owulacji ok. 10 do chyba 14 mm dochodzi ja w 24 dc miałam 7 mm i gin stwierdził że powinno być na okres grubsze i będę długo czekać na okres.
a jakie to za male?
pytam czysto teoretycznie... nigdy sie jakos w to nie zaglebialam szczegolnie gdy staralismy sie o dzidzie. ale patrze wlasnie na swoje papiery od ginekologa i tam mam wlasnie opis endometrium, wielkosc jajnikow i trzon macicy.

W 9 dc może takie być, do połowy cyklu urośnie do 8-10 ;)
Wiecie co teraz mnie nastraszylyscie troche... bo jak mi w 9dc usg robili to lekarz powiedzial ze endometrium 5.5 - na 98 procent jestem pewna... chyba sie podlamalam.... ostatnio usg mi nie robil wiec nie wiem jak bylo w poniedzialek... zaczynam sie stresowac....

Gratulacje 😍
Ja w tym cyklu pierwszy raz się stymuluje i zobaczymy jak nie to już klinikę wybrałam na Śląsku to znaczy jeszcze nie wiem która bo jest ich tam tyle . Ale wybrałam ze będzie to Śląsk bardzo daleko ale cóż słyszałam i czytałam dobre opinie . Ale zanim mnie tam zedra z kasy to próbuje tej stymulacji
trzymam kochana kciuki bardzo mocno. masz jakies ogolnie problemy czy po prostu nie chce zaskoczyc?

Ja mam 6 dzień cyklu i jakieś dziwne uczucie w dole brzucha - niby nie boli ale jakoś ciągnie i dokucza... jeszcze przeziębienia pęcherza mi brakuje... :(

reklama
Wiecie co teraz mnie nastraszylyscie troche... bo jak mi w 9dc usg robili to lekarz powiedzial ze endometrium 5.5 - na 98 procent jestem pewna... chyba sie podlamalam.... ostatnio usg mi nie robil wiec nie wiem jak bylo w poniedzialek... zaczynam sie stresowac....
A jak dlugie masz cykle? Ja w 9 dc mialam tylko 4,5 a w 11 dc juz 7,5 mm ;) ono rosnie wraz z pecherzykiem wiec nic sie nie martw

Do góry