reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja nie mam ciąży urojonej
Ja mam głowę urojoną ciążą [emoji6]

Najgorsze jest to że ja naprawdę wierzę że szybko zajde w ciążę. Nawet nie zamówiłam wakacji na sierpień. Bo przecież będę na L4.. powiem Wam że jak nie zajde to będę płacić 3 tys więcej za wakacje [emoji6]

Ja naiwnie wierze, ze ten cykl jest nasz...[emoji16][emoji16]
Chyba, ze ginekolog sprowadzi mnie na ziemie... ale nieeeee.... i tak będę żyła nadzieja [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Tylko powiedzieć, planuje do początku lipca pracować bo chciałabym wyjechać na urlop a boje się kontroli z zusu.

Tak do kadr to pamiętam że musi być zaświadczenie.

To jeszcze jest szansa że mogło się udać :) A wybierasz się na bete?

Ja nie usuwałam :)
Nie planuje bety chyba że do poniedziałku nie dostanę @
@Prudence u mnie też były na początku testy negatywne, nawet przy becie prawie 100 był cień cienia
@Mrufka®®® ja po implantacji latałam 10 razy siku w ciągu 8 h pracy 😄 może to znak? 😁

Oby ! Mam jeszcze nadzieję póki nie ma @
Jak szukac to szukac wszedzie ;) a co będziemy sie rozdrabniac ;)
Haha dokładnie :p
Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3

Kciuków za Was nie puszczam!!
I dziękuję za wsparcie <3
Wiedziałam że wszystko będzie dobrze ! Odpoczywaj teraz to jest Wasz czas :)

Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3

Kciuków za Was nie puszczam!!
I dziękuję za wsparcie <3
To super zdrowka dla was obojga niech fasolka rosnie😊😚😚kciukow nie puszczaj nam tez sie musi udac, chociaj ja w to coraz bardziej watpie w moim przypadku ale moze jakos to bedzie.

reklama
Do góry