kiwaczka89
Fanka BB :)
no coż- okres zaplanowany na sobotęBiedna nie zauważyła że jesteś w bojowym nastroju
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no coż- okres zaplanowany na sobotęBiedna nie zauważyła że jesteś w bojowym nastroju
Wit. B6 +magnezDziewczyny, a czy można coś poradzić na krótka fazę lutealna ?
Tez coś podobnego przerabialam. Jestem kierownikiem i kiedyś zatrudnilam nowa dziewczynę, była w tym samym wieku co ja ale traktowała mnie jak koleżankę i zignorowała wszystko co jej kazalam robić, a jak robilam grafik to i tak potrafiła sobie przychodzić jak jej sie podoba. Pozegnalam sir z nią, i na koniec miala wielkie pretensje bo nie widziała powodu dla którego ja zwalniam.lubi rządzić i rozkazywać, ale trafiła kosa na kamień- bo mam stanowisko kierownicze i trochę się przejdzie na rozkazywaniu kierownikowi (ona jest pracownikiem).
Cudowna wiadomość super!Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3
Kciuków za Was nie puszczam!!
I dziękuję za wsparcie <3
Heh, wszytsko podobnie jak u mnie ponad rok starań.. kryzys też był,ale jakos od nowego roku nowe nadzieję. Myślę że w dużej mierze dzięki forum, dzięki Wamwe wrześniu 2018 poszłam po wszystkie możliwe skierowania i robiłam je kilka miesięcy. Mój zrobił też grupę krwi, morfologię rozszerzoną i inne podstawowe badania.
Od stycznia 2019 odstawiliśmy gumki, a od maja zaczęło się śledzenie cyklu i dużo przytulanek
kryzys miałam gigantyczny w sierpniu i we wrześniu... chciałam się poddać
Laski skąd wy wszystkie wiecie kiedy miałyście owulacje???
Po testach, monitoringu czy tak po prostu???
Ja nie mam pojęcia czy i kiedy miałam lub będę miała
Testy owu robię, chciałam do 23 dc i odpuścić ale chyba dokupie więcej i będę robić bo może coś się pojawi nagle jak u @mrufka bodajże
No ja na pewno nie czuje się na @ jakieś dziwne ciągnięcie mam w dole brzucha . Co chwilę chodze do WC siku żeby sprawdzić czy @ się nie zaczyna
Aswoja droga zauważyłyście jak potrafimy sobie wmówić, że czujemy coś czego często nie ma?? Do owulacji wszystkie normalnie funkcjonują a niech tylko będzie 2dpo to już każda ma mdłości, bóle, zachcianka, większe piersi, mniejsze piersi, przestajemy lubić coś co uwielbiałyśmy....kot robi się podejrzanie bliski... ale psychika jest durna [emoji85]
Ja przez 4 miesiące robiłam od momentu końca okresu. Bo karmilam więc nie byłam pewna kiedy. I przez 4 msc zawsze wychodziło 19 DC. Więc owu 20/21Laski skąd wy wszystkie wiecie kiedy miałyście owulacje???
Po testach, monitoringu czy tak po prostu???
Ja nie mam pojęcia czy i kiedy miałam lub będę miała [emoji2356]
Testy owu robię, chciałam do 23 dc i odpuścić ale chyba dokupie więcej i będę robić bo może coś się pojawi nagle jak u @mrufka bodajże