reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Laski skąd wy wszystkie wiecie kiedy miałyście owulacje???
Po testach, monitoringu czy tak po prostu???
Ja nie mam pojęcia czy i kiedy miałam lub będę miała 🤦‍♀️
Testy owu robię, chciałam do 23 dc i odpuścić ale chyba dokupie więcej i będę robić bo może coś się pojawi nagle jak u @mrufka bodajże

lubi rządzić i rozkazywać, ale trafiła kosa na kamień- bo mam stanowisko kierownicze i trochę się przejdzie na rozkazywaniu kierownikowi (ona jest pracownikiem). :p :D
Tez coś podobnego przerabialam. Jestem kierownikiem i kiedyś zatrudnilam nowa dziewczynę, była w tym samym wieku co ja ale traktowała mnie jak koleżankę i zignorowała wszystko co jej kazalam robić, a jak robilam grafik to i tak potrafiła sobie przychodzić jak jej sie podoba. Pozegnalam sir z nią, i na koniec miala wielkie pretensje bo nie widziała powodu dla którego ja zwalniam.

we wrześniu 2018 poszłam po wszystkie możliwe skierowania i robiłam je kilka miesięcy. Mój zrobił też grupę krwi, morfologię rozszerzoną i inne podstawowe badania.
Od stycznia 2019 odstawiliśmy gumki, a od maja zaczęło się śledzenie cyklu i dużo przytulanek🤗
kryzys miałam gigantyczny w sierpniu i we wrześniu... chciałam się poddać
Heh, wszytsko podobnie jak u mnie ;) ponad rok starań.. kryzys też był,ale jakos od nowego roku nowe nadzieję. Myślę że w dużej mierze dzięki forum, dzięki Wam :)

Ja nie mam pojęcia czy i kiedy miałam lub będę miała 🤦‍♀️
Testy owu robię, chciałam do 23 dc i odpuścić ale chyba dokupie więcej i będę robić bo może coś się pojawi nagle jak u @mrufka bodajże

Ja po obserwacji śluzu, temperatury, plus testy owu i ból jajnika jest jakos zawsze wtedy kiedy wszytsko razem na tą owu wskazuje [emoji846]

Aswoja droga zauważyłyście jak potrafimy sobie wmówić, że czujemy coś czego często nie ma?? Do owulacji wszystkie normalnie funkcjonują a niech tylko będzie 2dpo to już każda ma mdłości, bóle, zachcianka, większe piersi, mniejsze piersi, przestajemy lubić coś co uwielbiałyśmy....kot robi się podejrzanie bliski... ale psychika jest durna [emoji85]

Hahaha, to jest prawda! Rozbawiło mnie to „kot robi aie podejrzanie bliski”🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Ja nie mam pojęcia czy i kiedy miałam lub będę miała [emoji2356]
Ja przez 4 miesiące robiłam od momentu końca okresu. Bo karmilam więc nie byłam pewna kiedy. I przez 4 msc zawsze wychodziło 19 DC. Więc owu 20/21

Do góry