reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja nie mam ciąży urojonej
Ja mam głowę urojoną ciążą [emoji6]

Najgorsze jest to że ja naprawdę wierzę że szybko zajde w ciążę. Nawet nie zamówiłam wakacji na sierpień. Bo przecież będę na L4.. powiem Wam że jak nie zajde to będę płacić 3 tys więcej za wakacje [emoji6]

Ja naiwnie wierze, ze ten cykl jest nasz...[emoji16][emoji16]
Chyba, ze ginekolog sprowadzi mnie na ziemie... ale nieeeee.... i tak będę żyła nadzieja [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Tylko powiedzieć, planuje do początku lipca pracować bo chciałabym wyjechać na urlop a boje się kontroli z zusu.

Tak do kadr to pamiętam że musi być zaświadczenie.

To jeszcze jest szansa że mogło się udać :) A wybierasz się na bete?

Ja nie usuwałam :)
Nie planuje bety chyba że do poniedziałku nie dostanę @
@Prudence u mnie też były na początku testy negatywne, nawet przy becie prawie 100 był cień cienia
@Mrufka®®® ja po implantacji latałam 10 razy siku w ciągu 8 h pracy 😄 może to znak? 😁

Oby ! Mam jeszcze nadzieję póki nie ma @
Jak szukac to szukac wszedzie ;) a co będziemy sie rozdrabniac ;)
Haha dokładnie :p
Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3

Kciuków za Was nie puszczam!!
I dziękuję za wsparcie <3
Wiedziałam że wszystko będzie dobrze ! Odpoczywaj teraz to jest Wasz czas :)

Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3

Kciuków za Was nie puszczam!!
I dziękuję za wsparcie <3
To super zdrowka dla was obojga niech fasolka rosnie😊😚😚kciukow nie puszczaj nam tez sie musi udac, chociaj ja w to coraz bardziej watpie w moim przypadku ale moze jakos to bedzie.

reklama
Do góry