reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ten lekarz to jakiś konował. Spróbuj iść do kogoś innego. Próbowaliście wszelkich metod czy jak narazie tylko naturalnych?

U tego konowała byłam raz. Akurat mój miał urlop a ja miałam takie upławy, że musiałam dostać coś na to okropne zapalenie... Może po prostu taki typ bezpośredni...

Do tej pory tylko natura

@ForgetMeeNot
Nie mogło być inaczej!

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja też dokładnie to samo. Nic nie zaplanowałam na wakacje w tym roku bo przecież będę w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie mam ciąży urojonej
Ja mam głowę urojoną ciążą [emoji6]

Najgorsze jest to że ja naprawdę wierzę że szybko zajde w ciążę. Nawet nie zamówiłam wakacji na sierpień. Bo przecież będę na L4.. powiem Wam że jak nie zajde to będę płacić 3 tys więcej za wakacje [emoji6]

Ten lekarz to jakiś konował. Spróbuj iść do kogoś innego. Próbowaliście wszelkich metod czy jak narazie tylko naturalnych?

U tego konowała byłam raz. Akurat mój miał urlop a ja miałam takie upławy, że musiałam dostać coś na to okropne zapalenie... Może po prostu taki typ bezpośredni...

Do tej pory tylko natura.

Wiedziałam, że tak będzie :) Nie mogło być inaczej :) Mówiłam, że się wchłaniają!
Na jakiej podstawie tak powiedział ? :O

Widział mnie raz , zbadał. Stwierdził, że prawdopodobnie mam endometriozę. I na podstawie tego oraz tego że sobie blokuje głową (jasnowidz) Pani nigdy nie zajdzie w ciąże.

reklama
Dziewczyny mam pytanie, pomożecie? Jeśli mam umowę na czas nieokreślony to jest jakiś okres od którego pracodawca nie może mnie zwolnić? Czy te 12 tygodni tyczą się tylko umowy na czas określony itp?

Wystarczy że powiesz ustnie o ciąży i już jesteś chroniona. Nie mogą Cię zwolnić aż do powrotu z macierzyńskiego lub wychowawczego:)

Do góry