reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czesc wszystkim. Od jakiegos czasu Was podczytuje,postanowilam dolaczyc.Za mna dwa poronienia . Jedno zakonczone zabiegiem ,jedno poronienie samoistne. Wczoraj kontrola u ginekologa,wszystko ladnie sie oczyscilo. Lekarz kazal jak poprzednim razem odczekac 6miesiecy,chyba taka jego formułka. Jedyne co dal to namiar na klinike genetyczna. Oczywiście prywatnie... Tyle to sama bym sobie znalazla. Z badan mam wykonana tarczyce i toxo i twierdzi ze to wszystko.
Postanowilismy zaryzykowac ten ostatni raz i sprobowac dlatego jestem tutaj :)
Z tego co slyszalam zazwyczaj pietwszy cykl po poronieniu jest bezowulacyjny ale zobaczymy :) Pierwszy dzien krwawienia traktuje jako pierwszy dzien cyklu wiec koncem miesiaca teoretycznie przypadna plodne .Zobaczymy :) :)
ja zaszlam w ciaze od razu po poronieniu, nawet nie dostalam miesiaczki wiec z tym cyklem bezowulacyjnym to chyba nie u kazdej kobietki. wszystko zalezy od organizmu jak potraktuje poronienie, moj najwyrazniej uznal je za miesiaczke skoro 2 tygonie po mialam juz dni plodne

Witam W 21 dc [emoji16] 6 dpo... Cykl raczej będzie stracony bo dzisiaj nad brzuch boli... więc sądzę że okres przyjdzie szybciej. No i dzisiaj cycki nabrzmialy i delikatnie pobolewaja [emoji58]

A czy bylo wszystko ok?
jestem w 15 tygodniu teraz, wiec mam nadzieje, ze najgorsze stresy juz za mna...
co do samego poronienia to lezalam w szpitalu 5 dni, dawali mi kroplowke, luteine dopochwowo ale nie udalo sie niestety podtrzymac ciazy na jej tak wczesnym etapie. w szpitalu nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie bo chcialam dac szanse organizmowi, zeby sprobowal sie oczyscic samoistnie najpierw...

Witam W 21 dc [emoji16] 6 dpo... Cykl raczej będzie stracony bo dzisiaj nad brzuch boli... więc sądzę że okres przyjdzie szybciej. No i dzisiaj cycki nabrzmialy i delikatnie pobolewaja [emoji58]

No witaj witaj :) u mnie 19 dc i zwariowac idzie :D maz juz dzwonil czy w weekend testujemy :D

reklama
Ktoś testuje ze mną jutro ? Przynoszę szczęście chyba bo już kilka podwójnych kreseczek się pojawiło w dniu kiedy ja też testowałam :D mogę zostac Waszym nadwornym testerem 🙈🙈🙈🙊🙊🙊

Mowisz bedziesz wyznacznikiem naszych ciąż ? :p to po co testowac :p od razu zakłady przyjmujmy, albo wywróż ze zlotej kuli :) mniej stresow bedzie 😂 Uwielbiam Cie kobieto :p

Do góry