reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czesc wszystkim. Od jakiegos czasu Was podczytuje,postanowilam dolaczyc.Za mna dwa poronienia . Jedno zakonczone zabiegiem ,jedno poronienie samoistne. Wczoraj kontrola u ginekologa,wszystko ladnie sie oczyscilo. Lekarz kazal jak poprzednim razem odczekac 6miesiecy,chyba taka jego formułka. Jedyne co dal to namiar na klinike genetyczna. Oczywiście prywatnie... Tyle to sama bym sobie znalazla. Z badan mam wykonana tarczyce i toxo i twierdzi ze to wszystko.
Postanowilismy zaryzykowac ten ostatni raz i sprobowac dlatego jestem tutaj :)
Z tego co slyszalam zazwyczaj pietwszy cykl po poronieniu jest bezowulacyjny ale zobaczymy :) Pierwszy dzien krwawienia traktuje jako pierwszy dzien cyklu wiec koncem miesiaca teoretycznie przypadna plodne .Zobaczymy :) :)
ja zaszlam w ciaze od razu po poronieniu, nawet nie dostalam miesiaczki wiec z tym cyklem bezowulacyjnym to chyba nie u kazdej kobietki. wszystko zalezy od organizmu jak potraktuje poronienie, moj najwyrazniej uznal je za miesiaczke skoro 2 tygonie po mialam juz dni plodne

Witam W 21 dc [emoji16] 6 dpo... Cykl raczej będzie stracony bo dzisiaj nad brzuch boli... więc sądzę że okres przyjdzie szybciej. No i dzisiaj cycki nabrzmialy i delikatnie pobolewaja [emoji58]

A czy bylo wszystko ok?
jestem w 15 tygodniu teraz, wiec mam nadzieje, ze najgorsze stresy juz za mna...
co do samego poronienia to lezalam w szpitalu 5 dni, dawali mi kroplowke, luteine dopochwowo ale nie udalo sie niestety podtrzymac ciazy na jej tak wczesnym etapie. w szpitalu nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie bo chcialam dac szanse organizmowi, zeby sprobowal sie oczyscic samoistnie najpierw...

Witam W 21 dc [emoji16] 6 dpo... Cykl raczej będzie stracony bo dzisiaj nad brzuch boli... więc sądzę że okres przyjdzie szybciej. No i dzisiaj cycki nabrzmialy i delikatnie pobolewaja [emoji58]

No witaj witaj :) u mnie 19 dc i zwariowac idzie :D maz juz dzwonil czy w weekend testujemy :D

reklama
Ktoś testuje ze mną jutro ? Przynoszę szczęście chyba bo już kilka podwójnych kreseczek się pojawiło w dniu kiedy ja też testowałam :D mogę zostac Waszym nadwornym testerem 🙈🙈🙈🙊🙊🙊

Mowisz bedziesz wyznacznikiem naszych ciąż ? :p to po co testowac :p od razu zakłady przyjmujmy, albo wywróż ze zlotej kuli :) mniej stresow bedzie 😂 Uwielbiam Cie kobieto :p

Do góry