reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie też :p wczoraj nawet cycki swedzialy przez chwile :p kichanie tez na ciaze :p
Z tym kichaniem to brzmi głupio ale serio w pierwszej ciąży to co moja uwagę bardzo zwróciło (i ludzi którzy że mną przebywali) to to, że nagle zaczęłam ciągle kichać. Serio dziennie było po kilkanaście razy. Nie wiedziałam, że jestem w ciąży wtedy jeszcze więc myślałam, że może jakaś alergia? I później jak już się okazało że jestem w ciąży to położna mówiła, że niby takie kichanie we wczesnej ciąży też jest jakimś objawem 💁‍♀️. Tak więc w poprzednim cyklu gdy kichałam byłam pewna że to to. A tu dupa 🙄 a nadal cały czas kicham 😂

reklama
Z tym kichaniem to brzmi głupio ale serio w pierwszej ciąży to co moja uwagę bardzo zwróciło (i ludzi którzy że mną przebywali) to to, że nagle zaczęłam ciągle kichać. Serio dziennie było po kilkanaście razy. Nie wiedziałam, że jestem w ciąży wtedy jeszcze więc myślałam, że może jakaś alergia? I później jak już się okazało że jestem w ciąży to położna mówiła, że niby takie kichanie we wczesnej ciąży też jest jakimś objawem 💁‍♀️. Tak więc w poprzednim cyklu gdy kichałam byłam pewna że to to. A tu dupa 🙄 a nadal cały czas kicham 😂

Ja to w nos zmarzlam w nocy to i kicham :D ale pierwsza bezobjawowa byla to teraz sie doszukuje :p bólu stawow w to nie wliczam, bo to mam na codzien. Do testowania jeszcze minimum tydzien, a ja juz mialam wszystko, doslownie wszystko :D

Podczytuje was wszystkie od września. Teraz zaczynam się troszkę udzielać. I chce wam powiedzieć, że to tak dużo daje takie czytanie czy dzielenie się tym wszystkim z wami. Nikt z otoczenia chyba tak dobrze nie zrozumie drugiej kobiety jak ta, która przeżywa to samo. Dzisiaj rano miałam cień cienia na teście. Jutro próbuje znów testować. Powinna jutro wystąpić miesiączka jednak nic na nią nie zapowiada. Jedyne co mi doskwiera to okropny rwacy ból piersi. I żyły widoczne jak nigdy dotąd.
Przyszłam z pracy i nadrabiam cały dzień [emoji4]
ja wczoraj od tego ciśnienia dostałam migreny i tak jak Ty przy kawie w pracy nadrabiam czytanie;)

@Marta200x mój lekarz mówił, że po pierwszym poronieniu jest większa szansa na 2 ciążę, a po 2 poronieniach jest jeszcze większą szansa na zajście. Dopiero po 3 poronieniach szanse spadają. Koleżanka poroniła w 8tyg, zrobili przerwę 3msc i w kolejnym cyklu od razu zaszła i ma piękna i zdrowa córeczkę. Trzymam za Ciebie kciuki!

Dziewczyny przepraszam że dopiero teraz wróciłam po 21 zanim ogarnęłam młodego to była prawie 22 [emoji85] już pisze co i jak.
Ten okres w grudniu to było widocznie takie długie plamienie bo fasolka ma 1,42cm i wygląda na 7+5 tc. Kamień z serca. Serduszko biło [emoji7] Dawno nie czułam takiej ulgi. Takim sposobem zostałam sierpniówka [emoji85]
Fantastycznie😍 Gratulacje😊
Która dzisiaj testuje?

reklama
Do góry