reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
9-10 dpo to już możesz zacząć [emoji4]

Btw. To nie moj pomysl tylko Szanownego Małża 😂🤣 pomijam fakt ze palnął to przy kolegach z pracy (3-4 ) oraz przy klientach:D
Bo zadzwonil powiedziec ze mi zarowki do samochodu kupil zebym sie nie nudzila i tak przy okazji zapytal :D

Ja go kiedys oddam w niedobre rece 😂🤣

Ja sie nad tym zastanawialam patrzac na Ole i jej dziwny "okres", bo w tamtym miesiacu tez mialam jakis smieszny, ale rano mnie za bardzo pecherz cisnal :p moze jutro :p albo poczekam z tydzien jeszcze...
Kurcze mój okres w ubiegłym cyklu to dwa dni plamienia i jeden kiepski okresowy. Przewidywany termin @ 30/31.01 więc też czekam może tym razem...

Hej
Dziś rano testowałam. Chyba jest biel.. Więc nic innego jak czekać na miesiączkę ten wczorajszy cień to może moje zwidy. Piersi wybuchna mi lada moment. Podbrzusze pobolewa. Dziwne bo ani grama plamienia. Okres odkad go dostałam czyli już jakieś 15 lat. Wiedziałam jak się zbliża, że plamie z 2 dni wcześniej na brązowo i był jak w zegareczku. Wczoraj powinien wystąpić a ni ma. Poczekam jeszcze dwa dni i znów zrobię test jeśli @ sie nie pojawi. Jutro mam urodziny i już tak liczyłam, że może mały prezent [emoji4]

To kiedy zamierza testować?
Btw. To nie moj pomysl tylko Szanownego Małża [emoji23][emoji1787] pomijam fakt ze palnął to przy kolegach z pracy (3-4 ) oraz przy klientach:D
Bo zadzwonil powiedziec ze mi zarowki do samochodu kupil zebym sie nie nudzila i tak przy okazji zapytal :D

Ja go kiedys oddam w niedobre rece [emoji23][emoji1787]

"Sz" zgubiłam na końcu hahahah [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23] On raczej niech nie rysuje bo myślę że i tak noc z tego nie będzie [emoji16][emoji16][emoji23] Chyba że jemu wyjdą dwie kreski [emoji23][emoji23][emoji23]
On ? Zapytam go przy najbliszym telefonie kiedy robi test ciazowy :D gorzej jak mu wyjdzie pozytywny [emoji23]

reklama
Hej
Dziś rano testowałam. Chyba jest biel.. Więc nic innego jak czekać na miesiączkę ten wczorajszy cień to może moje zwidy. Piersi wybuchna mi lada moment. Podbrzusze pobolewa. Dziwne bo ani grama plamienia. Okres odkad go dostałam czyli już jakieś 15 lat. Wiedziałam jak się zbliża, że plamie z 2 dni wcześniej na brązowo i był jak w zegareczku. Wczoraj powinien wystąpić a ni ma. Poczekam jeszcze dwa dni i znów zrobię test jeśli @ sie nie pojawi. Jutro mam urodziny i już tak liczyłam, że może mały prezent [emoji4]
Trzymam kciuki :) i wszystkiego dobrego z okazji jutrzejszych urodzin :D 😍

Do góry