Eveliii 25
Początkująca w BB
Z temperatury i testow owulacyjnych wychodzi ze owulacja powinna byla byc w 15 dc czy jutro nie za wczesnie na bete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać bladziocha.Tez brałam duphaston ,jeśli wychodzi bladzioch to nie przestawaj brać tego lekuCzesc dziewczyny. Staramy sie z mezem od 7 miesiecy. W grudniu tamtego roku mialam po raz pierwszy test pozytywny w 27 dc i niestety przyszla @[emoji53] moj ginekolog przeisal mi duphaston ktory boore 1 miesiac od 16 do 25 dc. I kazal odstawic. Ale moje pytanie jest następujące... Dzis jest 24 dc i wydaje mi sie ze test jest slabo pozytywny. Jutro wybieram sie na bete z krwii . Czy to nie jest tak ze duphaston jesli beta bedzie wskazywala na ciaze kontynuuje sie ? Miala ktoras juz ten lek? Pomozecie w interpretacji testu? Nie wiem czy mam zwidy czy to bladzioch???[emoji6]Zobacz załącznik 1070406
Blue monday dziś jest- najbardziej depresyjny dzień w roku. Może dlatego wszystkie śnięte jesteśmy [emoji6]
Czesc dziewczyny. Staramy sie z mezem od 7 miesiecy. W grudniu tamtego roku mialam po raz pierwszy test pozytywny w 27 dc i niestety przyszla @ moj ginekolog przeisal mi duphaston ktory boore 1 miesiac od 16 do 25 dc. I kazal odstawic. Ale moje pytanie jest następujące... Dzis jest 24 dc i wydaje mi sie ze test jest slabo pozytywny. Jutro wybieram sie na bete z krwii . Czy to nie jest tak ze duphaston jesli beta bedzie wskazywala na ciaze kontynuuje sie ? Miala ktoras juz ten lek? Pomozecie w interpretacji testu? Nie wiem czy mam zwidy czy to bladzioch???Zobacz załącznik 1070406
Dziekuje. Moj lekarz co mnie wlasnie dziwi ... Powiedzial ze mam odstawic i czekac na okres a jak nie przyjdzie to dopiero tydzien po terminie @ pojsc na krew. Troche dla mnie to absurdalne podejscie bo jestem po biochemicznej wlasnie.Widać bladziocha.Tez brałam duphaston ,jeśli wychodzi bladzioch to nie przestawaj brać tego leku
Wlasnie czytam duzo i nie wiem czy jesli np okazalo by sie ze nie jestem w ciazy to nie zaszkodzilo by to poniewaz pewnie zahamowala bym sobie miesiaczke tak dlugo przyjmujac. ale raz kozie śmierć chyba spróbuję jutro z ta betaJest druga kreseczka, ale to tylko cień także beta powinna rozwiązać sprawę (nie robiłabym jej przed terminem @) a odstawić lek możesz jak bedziesz mieć wynik bety ja tak zrobiłam Nic z pewnością siię nie stanie jak przyjmiesz go ciut dłużej!
Dziekuje. Moj lekarz co mnie wlasnie dziwi ... Powiedzial ze mam odstawic i czekac na okres a jak nie przyjdzie to dopiero tydzien po terminie @ pojsc na krew. Troche dla mnie to absurdalne podejscie bo jestem po biochemicznej wlasnie.
Cos w tym jest . u mnie w pracy wlasnie jakos dzisiaj luz jest i klienci sie wypisują z wizytNo dla mnie to z tego wszystkiego az w zoladku sie cisnienie podnioslo przez moment
Ale i stres swoje robi....
Cos w tym jest . u mnie w pracy wlasnie jakos dzisiaj luz jest i klienci sie wypisują z wizyt
Wlasnie czytam duzo i nie wiem czy jesli np okazalo by sie ze nie jestem w ciazy to nie zaszkodzilo by to poniewaz pewnie zahamowala bym sobie miesiaczke tak dlugo przyjmujac. ale raz kozie śmierć chyba spróbuję jutro z ta beta