Eveliii 25
Początkująca w BB
Z temperatury i testow owulacyjnych wychodzi ze owulacja powinna byla byc w 15 dc czy jutro nie za wczesnie na bete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać bladziocha.Tez brałam duphaston ,jeśli wychodzi bladzioch to nie przestawaj brać tego lekuCzesc dziewczyny. Staramy sie z mezem od 7 miesiecy. W grudniu tamtego roku mialam po raz pierwszy test pozytywny w 27 dc i niestety przyszla @[emoji53] moj ginekolog przeisal mi duphaston ktory boore 1 miesiac od 16 do 25 dc. I kazal odstawic. Ale moje pytanie jest następujące... Dzis jest 24 dc i wydaje mi sie ze test jest slabo pozytywny. Jutro wybieram sie na bete z krwii . Czy to nie jest tak ze duphaston jesli beta bedzie wskazywala na ciaze kontynuuje sie ? Miala ktoras juz ten lek? Pomozecie w interpretacji testu? Nie wiem czy mam zwidy czy to bladzioch???[emoji6]Zobacz załącznik 1070406
Blue monday dziś jest- najbardziej depresyjny dzień w roku. Może dlatego wszystkie śnięte jesteśmy [emoji6]
Czesc dziewczyny. Staramy sie z mezem od 7 miesiecy. W grudniu tamtego roku mialam po raz pierwszy test pozytywny w 27 dc i niestety przyszla @moj ginekolog przeisal mi duphaston ktory boore 1 miesiac od 16 do 25 dc. I kazal odstawic. Ale moje pytanie jest następujące... Dzis jest 24 dc i wydaje mi sie ze test jest slabo pozytywny. Jutro wybieram sie na bete z krwii . Czy to nie jest tak ze duphaston jesli beta bedzie wskazywala na ciaze kontynuuje sie ? Miala ktoras juz ten lek? Pomozecie w interpretacji testu? Nie wiem czy mam zwidy czy to bladzioch???
Zobacz załącznik 1070406
Dziekuje. Moj lekarz co mnie wlasnie dziwi ... Powiedzial ze mam odstawic i czekac na okres a jak nie przyjdzie to dopiero tydzien po terminie @ pojsc na krew. Troche dla mnie to absurdalne podejscie bo jestem po biochemicznej wlasnie.Widać bladziocha.Tez brałam duphaston ,jeśli wychodzi bladzioch to nie przestawaj brać tego leku
Wlasnie czytam duzo i nie wiem czy jesli np okazalo by sie ze nie jestem w ciazy to nie zaszkodzilo by to poniewaz pewnie zahamowala bym sobie miesiaczke tak dlugo przyjmujac.Jest druga kreseczka, ale to tylko cień także beta powinna rozwiązać sprawę (nie robiłabym jej przed terminem @) a odstawić lek możesz jak bedziesz mieć wynik betyja tak zrobiłam
Nic z pewnością siię nie stanie jak przyjmiesz go ciut dłużej!
Dziekuje. Moj lekarz co mnie wlasnie dziwi ... Powiedzial ze mam odstawic i czekac na okres a jak nie przyjdzie to dopiero tydzien po terminie @ pojsc na krew. Troche dla mnie to absurdalne podejscie bo jestem po biochemicznej wlasnie.
Cos w tym jest . u mnie w pracy wlasnie jakos dzisiaj luz jest i klienci sie wypisują z wizytNo dla mnie to z tego wszystkiego az w zoladku sie cisnienie podnioslo przez moment
Ale i stres swoje robi....
Cos w tym jest . u mnie w pracy wlasnie jakos dzisiaj luz jest i klienci sie wypisują z wizyt![]()
Wlasnie czytam duzo i nie wiem czy jesli np okazalo by sie ze nie jestem w ciazy to nie zaszkodzilo by to poniewaz pewnie zahamowala bym sobie miesiaczke tak dlugo przyjmujac.ale raz kozie śmierć chyba spróbuję jutro z ta beta
![]()