reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć laseczki:) Wszystkie tutaj narzekamy na jajniki:) stąd też moje pytanie czy jak kichacie to czujecie takie ciągnięcie? Lekkie pociągniecie może lekko bolesne ale takie sekunda i poof.
Pytałam Wrześniowych Mam bo albo jestem w upragnionej ciąży albo to infekcja grzybiczna😪 szczypało mnie wczoraj na dole i śluz był dziwny. Dziś zniknęły tamte objawy to pojawił się katar i kichanie... no i te jajniki. Dla mnie to nowum...
Test w piątek🙏🙏🙏
Mam to samo! Takie podgryzanie szczypanie.. i pelno dziwnego sluzu i boje sie ze infekcja bo ogolnie czuje ze cos mnie bierze.

reklama
Mam to samo! Takie podgryzanie szczypanie.. i pelno dziwnego sluzu i boje sie ze infekcja bo ogolnie czuje ze cos mnie bierze.
Lipa... pewnie to infekcja taki okres🤮Mnie nie gryzie, szarpie i czuje ukłucie a la skurcz i po krzyku. Kichniesz tak 5razy to można już poczuć. Bywa... nigdy nie miałam infekcji tam w dole. Ale zawsze musi być ten pierwszy raz

Cześć laseczki:) Wszystkie tutaj narzekamy na jajniki:) stąd też moje pytanie czy jak kichacie to czujecie takie ciągnięcie? Lekkie pociągniecie może lekko bolesne ale takie sekunda i poof.
Pytałam Wrześniowych Mam bo albo jestem w upragnionej ciąży albo to infekcja grzybiczna😪 szczypało mnie wczoraj na dole i śluz był dziwny. Dziś zniknęły tamte objawy to pojawił się katar i kichanie... no i te jajniki. Dla mnie to nowum...
Test w piątek🙏🙏🙏

Ja też nigdy nie miałam, i mam pierwszy raz kilka dni po owulacji [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51]
Lipa... pewnie to infekcja taki okres[emoji2961]Mnie nie gryzie, szarpie i czuje ukłucie a la skurcz i po krzyku. Kichniesz tak 5razy to można już poczuć. Bywa... nigdy nie miałam infekcji tam w dole. Ale zawsze musi być ten pierwszy raz

Hej Dziewczyny.
Podpowiedzcie kiedy lepiej iść do gina, w pierwszej połowie cyklu zobaczyć czy są pęcherzyki czy w drugiej połowie cyklu zobaczyć czy była owulacja?
Czy ginka jest w stanie na 100% powiedzieć że była lub nie było owu? Czy zapłacę kase a ona mi powie że być może była ale nie wiadomo?
Niby owu mam mieć 23 stycznia a jeszcze jest dostępny termin na jutro więc mogłabym pójść ale może lepiej zacząć w nowym cyklu, sama nie wiem 🙈

A który Ty jesteś dzień cyklu?
Mi jest cały dzień niedobrze, ale choćby nie wiem co przecież to niemożliwe ze to objaw. Chociaż człowiekowi jakoś lepiej na duszy, mimo że objaw wymyślony [emoji1787]

Mi tez jakos niedobrze. Ale to chyba od tej zgagi i rozbierania choinki. W pewnym momencie myslalam ze bedzie sprint do lazienki. Masakra jakas. Jeszcze ta pogoda. Najchetniej bym poszla spac... a za 1.5 godziny musze wyjezdzac po corke...

Ciężko powiedzieć, ja chodze przed i po owu.
Hej Dziewczyny.
Podpowiedzcie kiedy lepiej iść do gina, w pierwszej połowie cyklu zobaczyć czy są pęcherzyki czy w drugiej połowie cyklu zobaczyć czy była owulacja?
Czy ginka jest w stanie na 100% powiedzieć że była lub nie było owu? Czy zapłacę kase a ona mi powie że być może była ale nie wiadomo?
Niby owu mam mieć 23 stycznia a jeszcze jest dostępny termin na jutro więc mogłabym pójść ale może lepiej zacząć w nowym cyklu, sama nie wiem [emoji85]

reklama
Do góry