reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jeżeli owu była to raczej na pewno gin to zauważy, widać na usg płyn, przynajmniej moj gin mi tak zawsze pokazuje i mówi [emoji16]
Ja wiem że ogólnie monitoring się robi i przed i po owu, ale jestem po antykoncepcji 3 miesiąc i nie sprawdzałam pęcherzyków no i nie wiem czy mam owu, dzisiaj 19 dc i zastanawiam się czy jest sens iść w tym cyklu i gin zobaczy że owu była czy lepiej zacząć od nowego:)

reklama
Widać krechę [emoji4] Tak, jeżeli bierzesz duphaston czy luteine czy innego proga to po pozytywnym teście musisz bramie leków kontynuować. Lekarz zdecyduje kiedy należy odstawić.
Czesc dziewczyny. Staramy sie z mezem od 7 miesiecy. W grudniu tamtego roku mialam po raz pierwszy test pozytywny w 27 dc i niestety przyszla @[emoji53] moj ginekolog przeisal mi duphaston ktory boore 1 miesiac od 16 do 25 dc. I kazal odstawic. Ale moje pytanie jest następujące... Dzis jest 24 dc i wydaje mi sie ze test jest slabo pozytywny. Jutro wybieram sie na bete z krwii . Czy to nie jest tak ze duphaston jesli beta bedzie wskazywala na ciaze kontynuuje sie ? Miala ktoras juz ten lek? Pomozecie w interpretacji testu? Nie wiem czy mam zwidy czy to bladzioch???[emoji6]Zobacz załącznik 1070406

Mi jak coś gin pokazuje na ekranie to patrze w te cienie i eee? :eek: :eek: Dobra udam, że coś widzę. Potem objaśnia, objaśnia o a tu mamy to prosze bardzo? A ja myśle hmm... to my już tego nie ogladaliśmy?? :-D:-D:-D Wszystko k... szare i szare

Skoro jest bladzioch to można zrobić betę, możesz też poczekać do terminu spodziewanej miesiączki, ja bym nie wytrzymała [emoji3526]
Własnie ja jestem niecierpliwus . co miesiac uzbrojona w testy 😆choc wiem ze i tak co ma byc to będzie😅 jednak to silniejsze ode mnie no kurde i moze sie w koncu doczekam i wyczekam.

reklama
Do góry