reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mowilam, ze bedzie dobrze wiec bez stresu. U mnie 3 dc wiec nowy cykl.. Ale szczerze mowiac juz mam dosc.. 1,5 roku i nic.. Nie chce mi sie nawet myslec
Wiem co czujesz chyba kazda z nas tak ma i takie gorsze dni ja jestem na etapie badan diagnostyka tak to mowil pan doktor czuje sie jakbym stala w kropce bo nic jescze nie wiem a lekarze jescze cie potrafia dobic, a jescze myslenie wykancza jak nie odpuszcze troche to chyba oszaleje ale jak tu odpuscic jak sie trzeba starac

reklama
Hej, powiedzcie mi czy z tego coś może wyjść? Niestety większość dni płodnych miałam jelitówkę i nici z serduszkowania 😥 to mój aktualnie 6 cykl starań... kilka dni temu chyba w czwartek czułam dziwne ciągniecie tak jakby w pępku w środku ze jak wstawałam z krzesła to ledwo do mogłam się wyprostować, trwało to tak z 3x po 10 min :( kłuje mnie w prawym jajniku od owulacji, ale podobnie miałam miesiąc temu i cała moja nadzieja odchodzi daleko...i dodatkowo bolą mnie sutki ale coraz bardziej sobie wmawiam, że to mogą być po prostu objawy PMS

Załączniki

• 3EA07D80-743D-4EF7-9E67-E89FA6E42B40.png
    3EA07D80-743D-4EF7-9E67-E89FA6E42B40.png
    132,3 KB · Wyświetleń: 95
Hej, powiedzcie mi czy z tego coś może wyjść? Niestety większość dni płodnych miałam jelitówkę i nici z serduszkowania 😥 to mój aktualnie 6 cykl starań... kilka dni temu chyba w czwartek czułam dziwne ciągniecie tak jakby w pępku w środku ze jak wstawałam z krzesła to ledwo do mogłam się wyprostować, trwało to tak z 3x po 10 min :( kłuje mnie w prawym jajniku od owulacji, ale podobnie miałam miesiąc temu i cała moja nadzieja odchodzi daleko...i dodatkowo bolą mnie sutki ale coraz bardziej sobie wmawiam, że to mogą być po prostu objawy PMS
Szanse zawsze są tylko czy realne...trudno się wypowiedzieć:) przesyłam za to pozytywne fluidy i mocno trzymam kciuki😘
Może się wstrzeliliście 🤩 a czujesz się już zdrowa po TYCH perypetiach ?

Cześć dziewczyny przeszłam ze starań 2019 na 2020😉 tutaj faktycznie wiecej nas jest 🙃☺️
u mnie 22 usg i ocena owulacji zobaczymy czy tym raZem stymulacja przyniosla oczekiwany rezultat ☺️

reklama
Do góry