A mi trzeci miesiąc po odstawieniu libido nie wzrosło :/idziemy narazie na żywioł.
ja po latach braniu anty odkrywam co to jest libido i radość z seksu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi trzeci miesiąc po odstawieniu libido nie wzrosło :/idziemy narazie na żywioł.
ja po latach braniu anty odkrywam co to jest libido i radość z seksu
Ja biorę Femibion 0A jakie witaminy bierzecie bo ja tylko kwas foliowy
Ja brałam pregna start 3 miesiące, ale teraz stosuje miositogyn GT dzięki któremu mam w końcu typowy śluz owulacyjny plus jeszcze czasem łykam omegę i cynkA jakie witaminy bierzecie bo ja tylko kwas foliowy
Tak czuje się już zdrowa, na szczęście trwało to tylko 3 dni, żadnych takich leków nie brałam żeby czaaasem nie zaszkodzić tylko elektrolity i probiotyki no i leki przeciwgorączkowe bo już nie wyrabiałam na szczęście w owulacje wyzdrowiałam i mam nadzieje, że za tydzień coś zobaczęSzanse zawsze są tylko czy realne...trudno się wypowiedzieć przesyłam za to pozytywne fluidy i mocno trzymam kciuki
Może się wstrzeliliście a czujesz się już zdrowa po TYCH perypetiach ?
Ja się cieszę że moja przyjaciółka jest psychiatrą [emoji6]@MamaTolka 29/30 termin @
Jesli sie pojawi jakiekolwiek wczesniej krwawienie to pewnie zrobie wszystkiem mozliwe testy byle by cokolwiek powiedzialy
Jajniki mi sie dalej odzywaja tylko po co i na co jak za wczesnie jak dzis dopiero 3 dpo [emoji1787] jak juz wczesniej wspomnialam wszystko mnie boli, wszystko przeszkadza a do tego jakas zgaga mnie dreczy [emoji23] w sumie wszystko mnie dreczy [emoji23]
Dobrze ze kolo pracy maja mi dzienna psychiatrie otwierac [emoji14] bede stalym bywalcem
hihi staram się nie stresować i być pozytywnie nastawiona,dziękujęNo to faktycznie chyba czeka Cię wizyta u endokrynologa no ale nie martw się wyniki nie idealne ale każda z nas taka inna Ważne by się nie stresować niepotrzebnie