reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@MamaTolka 29/30 termin @
Jesli sie pojawi jakiekolwiek wczesniej krwawienie to pewnie zrobie wszystkiem mozliwe testy byle by cokolwiek powiedzialy :)

Jajniki mi sie dalej odzywaja tylko po co i na co jak za wczesnie :D jak dzis dopiero 3 dpo 🤣 jak juz wczesniej wspomnialam wszystko mnie boli, wszystko przeszkadza a do tego jakas zgaga mnie dreczy 😂 w sumie wszystko mnie dreczy 😂

Dobrze ze kolo pracy maja mi dzienna psychiatrie otwierac :p bede stalym bywalcem :D

Szanse zawsze są tylko czy realne...trudno się wypowiedzieć:) przesyłam za to pozytywne fluidy i mocno trzymam kciuki😘
Może się wstrzeliliście 🤩 a czujesz się już zdrowa po TYCH perypetiach ?
Tak czuje się już zdrowa, na szczęście trwało to tylko 3 dni, żadnych takich leków nie brałam żeby czaaasem nie zaszkodzić 😣 tylko elektrolity i probiotyki no i leki przeciwgorączkowe bo już nie wyrabiałam 😵😵😵 na szczęście w owulacje wyzdrowiałam i mam nadzieje, że za tydzień coś zobaczę 😍

@MamaTolka 29/30 termin @
Jesli sie pojawi jakiekolwiek wczesniej krwawienie to pewnie zrobie wszystkiem mozliwe testy byle by cokolwiek powiedzialy :)

Jajniki mi sie dalej odzywaja tylko po co i na co jak za wczesnie :D jak dzis dopiero 3 dpo [emoji1787] jak juz wczesniej wspomnialam wszystko mnie boli, wszystko przeszkadza a do tego jakas zgaga mnie dreczy [emoji23] w sumie wszystko mnie dreczy [emoji23]

Dobrze ze kolo pracy maja mi dzienna psychiatrie otwierac [emoji14] bede stalym bywalcem :D
Ja się cieszę że moja przyjaciółka jest psychiatrą [emoji6]

Dziś przy obiedzie siedzimy i patrzę przez okno a tam sikorka sobie siedzi pod naszym karmnikiem, mówię do męża

-Dziuuuaaaas zobacz to jest znak! Ta sikorka jest w ciąży, zobacz jaka jest gruba!
-ptaki nie zachodzą w ciaze, one znoszą jaja
-yyy a no tak
[emoji1745][emoji1745][emoji1787]

Jak do tego doszlo, nie wiem [emoji6]

Czy staranie o dziecko też Was tak ogłupia? [emoji12]

Albo kroję ziemniaki na obiad. I mi te ziemniaki śmierdzą śledziem. Wojtek mówi - wyrzuć tego ziemniaka, nie wąchaj. -ja- a może to nie ziemniak śmierdzi tylko mam objaw ciąży? - uważaj bo z takim tempem to zaraz urodzisz [emoji6]
(Przypomnę tylko że owu miałam dwa/jeden dni temu[emoji6])

reklama
Do góry