reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@MamaTolka 29/30 termin @
Jesli sie pojawi jakiekolwiek wczesniej krwawienie to pewnie zrobie wszystkiem mozliwe testy byle by cokolwiek powiedzialy :)

Jajniki mi sie dalej odzywaja tylko po co i na co jak za wczesnie :D jak dzis dopiero 3 dpo 🤣 jak juz wczesniej wspomnialam wszystko mnie boli, wszystko przeszkadza a do tego jakas zgaga mnie dreczy 😂 w sumie wszystko mnie dreczy 😂

Dobrze ze kolo pracy maja mi dzienna psychiatrie otwierac :p bede stalym bywalcem :D

Szanse zawsze są tylko czy realne...trudno się wypowiedzieć:) przesyłam za to pozytywne fluidy i mocno trzymam kciuki😘
Może się wstrzeliliście 🤩 a czujesz się już zdrowa po TYCH perypetiach ?
Tak czuje się już zdrowa, na szczęście trwało to tylko 3 dni, żadnych takich leków nie brałam żeby czaaasem nie zaszkodzić 😣 tylko elektrolity i probiotyki no i leki przeciwgorączkowe bo już nie wyrabiałam 😵😵😵 na szczęście w owulacje wyzdrowiałam i mam nadzieje, że za tydzień coś zobaczę 😍

@MamaTolka 29/30 termin @
Jesli sie pojawi jakiekolwiek wczesniej krwawienie to pewnie zrobie wszystkiem mozliwe testy byle by cokolwiek powiedzialy :)

Jajniki mi sie dalej odzywaja tylko po co i na co jak za wczesnie :D jak dzis dopiero 3 dpo [emoji1787] jak juz wczesniej wspomnialam wszystko mnie boli, wszystko przeszkadza a do tego jakas zgaga mnie dreczy [emoji23] w sumie wszystko mnie dreczy [emoji23]

Dobrze ze kolo pracy maja mi dzienna psychiatrie otwierac [emoji14] bede stalym bywalcem :D
Ja się cieszę że moja przyjaciółka jest psychiatrą [emoji6]

Dziś przy obiedzie siedzimy i patrzę przez okno a tam sikorka sobie siedzi pod naszym karmnikiem, mówię do męża

-Dziuuuaaaas zobacz to jest znak! Ta sikorka jest w ciąży, zobacz jaka jest gruba!
-ptaki nie zachodzą w ciaze, one znoszą jaja
-yyy a no tak
[emoji1745][emoji1745][emoji1787]

Jak do tego doszlo, nie wiem [emoji6]

Czy staranie o dziecko też Was tak ogłupia? [emoji12]

Albo kroję ziemniaki na obiad. I mi te ziemniaki śmierdzą śledziem. Wojtek mówi - wyrzuć tego ziemniaka, nie wąchaj. -ja- a może to nie ziemniak śmierdzi tylko mam objaw ciąży? - uważaj bo z takim tempem to zaraz urodzisz [emoji6]
(Przypomnę tylko że owu miałam dwa/jeden dni temu[emoji6])

reklama
Do góry