ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja biorę Femibion 0
Ja Femibion 1, witaminę D i kwas foliowy 5mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę Femibion 0
Ojj oglupia. Szczegolnie gdy maz mowi przed terminem @ ze mi cycki urosly w tamtym miesiacu z kolei mialam jeden dzien takich mdlosci i zawrotow ze bez wody sie nie ruszylam a ten oliwy do ognia dolewal tylko ale i on bardzo chce wiec i jemu na glowe siadaJa się cieszę że moja przyjaciółka jest psychiatrą [emoji6]
Dziś przy obiedzie siedzimy i patrzę przez okno a tam sikorka sobie siedzi pod naszym karmnikiem, mówię do męża
-Dziuuuaaaas zobacz to jest znak! Ta sikorka jest w ciąży, zobacz jaka jest gruba!
-ptaki nie zachodzą w ciaze, one znoszą jaja
-yyy a no tak
[emoji1745][emoji1745][emoji1787]
Jak do tego doszlo, nie wiem [emoji6]
Czy staranie o dziecko też Was tak ogłupia? [emoji12]
Albo kroję ziemniaki na obiad. I mi te ziemniaki śmierdzą śledziem. Wojtek mówi - wyrzuć tego ziemniaka, nie wąchaj. -ja- a może to nie ziemniak śmierdzi tylko mam objaw ciąży? - uważaj bo z takim tempem to zaraz urodzisz [emoji6]
(Przypomnę tylko że owu miałam dwa/jeden dni temu[emoji6])
Omegamed optima forte. Tabletki dla ciężarnych ale ja mam spore niedobory witaminy D i żelaza a tu są całkiem spoko wartościA jakie witaminy bierzecie bo ja tylko kwas foliowy
Omegamed optima forte. Tabletki dla ciężarnych ale ja mam spore niedobory witaminy D i żelaza a tu są całkiem spoko wartości [emoji846]
Ja biorę je dopiero 4 dzien i nie wiem czy to siła sugestii czy coś ale naprawde czuję się lepiej. Bywały dni że pół h się zbierałam żeby z łóżka wstać bo nie miałam siły komoletnie na nic. A teraz jest już jakoś lepiej tak. Nie spektakularnie ale na pewno trochę lepiejJa zażywalam żelazo ponad 3 miesiace w wysokiej dawce, dopiero gdzieś przeczytałam de nadmiar żelaza może szkodzić [emoji2356] Idę na badania w tym tygodniu więc sprawdzę jak to wygląda.
Ja biorę je dopiero 4 dzien i nie wiem czy to siła sugestii czy coś ale naprawde czuję się lepiej. Bywały dni że pół h się zbierałam żeby z łóżka wstać bo nie miałam siły komoletnie na nic. A teraz jest już jakoś lepiej tak. Nie spektakularnie ale na pewno trochę lepiej [emoji2]