reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mowilam, ze bedzie dobrze wiec bez stresu. U mnie 3 dc wiec nowy cykl.. Ale szczerze mowiac juz mam dosc.. 1,5 roku i nic.. Nie chce mi sie nawet myslec
Wiem co czujesz chyba kazda z nas tak ma i takie gorsze dni ja jestem na etapie badan diagnostyka tak to mowil pan doktor czuje sie jakbym stala w kropce bo nic jescze nie wiem a lekarze jescze cie potrafia dobic, a jescze myslenie wykancza jak nie odpuszcze troche to chyba oszaleje ale jak tu odpuscic jak sie trzeba starac

reklama
Hej, powiedzcie mi czy z tego coś może wyjść? Niestety większość dni płodnych miałam jelitówkę i nici z serduszkowania 😥 to mój aktualnie 6 cykl starań... kilka dni temu chyba w czwartek czułam dziwne ciągniecie tak jakby w pępku w środku ze jak wstawałam z krzesła to ledwo do mogłam się wyprostować, trwało to tak z 3x po 10 min :( kłuje mnie w prawym jajniku od owulacji, ale podobnie miałam miesiąc temu i cała moja nadzieja odchodzi daleko...i dodatkowo bolą mnie sutki ale coraz bardziej sobie wmawiam, że to mogą być po prostu objawy PMS

Załączniki

• 3EA07D80-743D-4EF7-9E67-E89FA6E42B40.png
    3EA07D80-743D-4EF7-9E67-E89FA6E42B40.png
    132,3 KB · Wyświetleń: 92
Hej, powiedzcie mi czy z tego coś może wyjść? Niestety większość dni płodnych miałam jelitówkę i nici z serduszkowania 😥 to mój aktualnie 6 cykl starań... kilka dni temu chyba w czwartek czułam dziwne ciągniecie tak jakby w pępku w środku ze jak wstawałam z krzesła to ledwo do mogłam się wyprostować, trwało to tak z 3x po 10 min :( kłuje mnie w prawym jajniku od owulacji, ale podobnie miałam miesiąc temu i cała moja nadzieja odchodzi daleko...i dodatkowo bolą mnie sutki ale coraz bardziej sobie wmawiam, że to mogą być po prostu objawy PMS
Szanse zawsze są tylko czy realne...trudno się wypowiedzieć:) przesyłam za to pozytywne fluidy i mocno trzymam kciuki😘
Może się wstrzeliliście 🤩 a czujesz się już zdrowa po TYCH perypetiach ?

Cześć dziewczyny przeszłam ze starań 2019 na 2020😉 tutaj faktycznie wiecej nas jest 🙃☺️
u mnie 22 usg i ocena owulacji zobaczymy czy tym raZem stymulacja przyniosla oczekiwany rezultat ☺️

reklama
Do góry